Άρχισε μετ' εμποδίων η νέα δίκη του Άκη για τις μίζες

Άρχισε μετ' εμποδίων η νέα δίκη του Άκη για τις μίζες

Tο δικαστήριο μετά από διάσκεψη, έκανε δεκτή την εισαγγελική πρόταση και αποφάσισε να παρίσταται στη δίκη ως πολιτική αγωγή το ελληνικό δημόσιο

Άρχισε μετ' εμποδίων η νέα δίκη του Άκη για τις μίζες
Την απόρριψη της ένστασης που υπέβαλαν οι συνήγοροι υπεράσπισης, ζητώντας την αποβολή του ελληνικού δημοσίου από τη δίκη για τις «χρυσές μίζες», ζήτησε η εισαγγελέας της έδρας του πενταμελούς εφετείου κακουργημάτων, όπου δικάζεται η υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου και 16 ακόμη συγκατηγορουμένων του. 

Τελικός το δικαστήριο μετά από διάσκεψη, έκανε δεκτή την εισαγγελική πρόταση και αποφάσισε να παρίσταται στη δίκη ως πολιτική αγωγή το ελληνικό δημόσιο. 

Νωρίτερα η εισαγγελέας είχε  ζήτησε να απορριφθεί το αίτημα  της υπεράσπισης, υποστηρίζοντας πως το ελληνικό δημόσιο έχει υποστεί ζημιά από την δράση των κατηγορουμένων και οφείλει να προασπίσει τα συμφέροντά του. 

Κλείσιμο
Η σημερινή δεύτερη ημέρα της δίκης σε δεύτερο βαθμό για την μεγάλη αυτή υπόθεση διακίνησης μαύρου πολιτικού χρήματος από τα εξοπλιστικά, συνεχίζεται με απούσες από το δικαστήριο, τόσο τη σύζυγο του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, όσο και την κόρη του Αρετή. 

Η δίκη διεξάγεται στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του εφετείου της Αθήνας και θα συνεχιστεί στις 31 Οκτωβρίου. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης