TNT: «Μεταφέρει ελπίδα» για φτωχές οικογένειες

TNT: «Μεταφέρει ελπίδα» για φτωχές οικογένειες

Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για 17 φορείς σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης

TNT: «Μεταφέρει ελπίδα» για φτωχές οικογένειες
Η ΤΝΤ και το δίκτυο επιχειρήσεων πελατών της «Μεταφέρει Ελπίδα» και στηρίζει κοινωνικά ευάλωτες ομάδες με τη συνεργασία του QualityNet Foundation.

Το πρόγραμμα «Μεταφέρουμε ελπίδα», το οποίο λανσαρίστηκε στις 17 Οκτωβρίου, με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Φτώχειας, προσδοκά να συλλέξει είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία έχουν επισημανθεί από τους ίδιους τους φορείς μέσω του μηχανισμού καταγραφής κοινωνικών αναγκών του QualityNet Foundation, σε 17 φορείς σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης που υποστηρίζουν τα παιδιά και τις οικογένειες τους.

Η ΤΝΤ, στο πλαίσιο της ανθρωποκεντρικής στρατηγικής της, εγκαινιάζοντας τη νέα εταιρική της ταυτότητα  «The People Network», αποφάσισε να υιοθετήσει και να δεσμευθεί στην υλοποίηση της πρωτοβουλίας «Μεταφέρουμε Ελπίδα».

Κλείσιμο
Τη σύνδεση της κοινωνικής πρωτοβουλίας της ΤΝΤ Ελλάδος με τη νέα εταιρική ταυτότητά της υπογράμμισε η γενική διευθύντρια της εταιρείας, Χριστίνα Αλεβίζου, δηλώνοντας: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι που ξεκινά η υλοποίηση της πρωτοβουλίας "Μεταφέρουμε Ελπίδα"».

Και προσέθεσε: «Σε μία εποχή όπου πολλές ευάλωτες ομάδες της κοινωνίας μας δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά, εμείς στην TNT, "The People Network", στεκόμαστε δίπλα τους μαζί με το δίκτυο επιχειρήσεων πελατών μας για να τους προσφέρουμε ελπίδα, χαμόγελα και να μοιραστούμε μαζί τη χαρά της προσφοράς προς το συνάθρωπό μας».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης