«Κυνηγοί» μετάλλων άρπαξαν πανάκριβα μηχανήματα

«Κυνηγοί» μετάλλων άρπαξαν πανάκριβα μηχανήματα

Οικονομική καταστροφή για αγρότη 

«Κυνηγοί» μετάλλων άρπαξαν πανάκριβα μηχανήματα
Προκάλεσαν οικονομική καταστροφή σε έναν αγρότη οι «κυνηγοί» μετάλλων, για να κερδίσουν μερικές... πενταροδεκάρες πουλώντας για παλιοσίδερα τα πανάκριβα μηχανήματα που έκλεψαν, παραβιάζοντας την αποθήκη του στην περιοχή της Καθολικής στη Γαστούνη Ηλείας!

Οι δράστες έσπασαν την κλειδαριά της πόρτα της περίφραξης, παραβίασαν με λοστό την είσοδο της αποθήκης και φόρτωσαν στο φορτηγό που είχαν παρκάρει απ’ έξω εξαρτήματα του τρακτέρ δύο μοτέρ, μια γεννήτρια που μόνη της κοστίζει 1.500 ευρώ, μια σιδερένια πόρτα, πίνακες, μια ντιζελομηχανή μαζί με την κεντρόφυγα, μια μηχανή καυστήρα και μεταλλικά κάγκελα συνολικής αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ! Το θύμα κατήγγειλε την κλοπή στο αστυνομικό τμήμα Γαστούνης όπου κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων.

*** Ένας άλλος «κυνηγός» μετάλλων εισέβαλε σε ένα εργοστάσιο στη Βιομηχανική Περιοχή της Κομοτηνής που δεν λειτουργεί πλέον και αποπειράθηκε να «σηκώσει» μεταλλικά αντικείμενα. Όμως, ο 33χρονος δράστης έγινε αντιληπτός και κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί του  Σταθμού Ξυλαγανής οι οποίοι τον συνέλαβαν στο χώρο της ΒΙ.ΠΕ. και  τον οδήγησαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Κομοτηνής.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης