Εύβοια: Βούλγαροι διέρρηξαν σούπερ μάρκετ και εξοχικό

Εύβοια: Βούλγαροι διέρρηξαν σούπερ μάρκετ και εξοχικό

Οι δύο αλλοδαποί ηλικίας 33 και 27 χρόνων είχαν σπάσει έθραυσαν την τζαμαρία καταστήματος για να κλέψουν, αλλά τους αντιλήφθηκε ο ιδιοκτήτης και τράπηκαν σε φυγή

Εύβοια: Βούλγαροι διέρρηξαν σούπερ μάρκετ και εξοχικό
«Χτένισαν» την περιοχή του Μαλακώντα στην Εύβοια οι αστυνομικοί για να εντοπίσουν τους δράστες της απόπειρας διάρρηξης στο σούπερ μάρκετ ενός 43χρονου. Όταν κατάφεραν να συλλάβουν τους δυο Βούλγαρους, βρήκαν στην κατοχή τους κλοπιμαία από τη διάρρηξη τουλάχιστον ενός εξοχικού.

Οι δύο αλλοδαποί ηλικίας 33 και 27 χρόνων είχαν σπάσει έθραυσαν την τζαμαρία καταστήματος για να κλέψουν, αλλά τους αντιλήφθηκε ο ιδιοκτήτης και τράπηκαν σε φυγή για να συλληφθούν λίγο αργότερα από άνδρες του αστυνομικού τμήματος Ερέτριας. Στο σπίτι τους, όπου έγινε έρευνα, βρέθηκαν επτά τηλεοράσεις, δύο εξωτερικές και δύο εσωτερικές μονάδες κλιματιστικών. τρία dvd player, μία ηλεκτρική κουζίνα, μία καφετιέρα, ένα φορητό radio cd και ένα κινητό. 

Κάποια από τα αντικείμενα αυτά, προέρχονταν από την διάρρηξη που είχε γίνει την περασμένη Παρασκευή εξοχική κατοικία μιας 60χρονης στην ίδια περιοχή και της αποδόθηκαν. Η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η προέλευση των υπολοίπων που θα οδηγήσει στη διαλεύκανση και άλλων διαρρήξεων, ενώ οι Βούλγαροι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης