Μαροκινός παραβίαζε οχήματα στη Μεσσηνία

Μαροκινός παραβίαζε οχήματα στη Μεσσηνία

Ο αλλοδαπός δρούσε από τα μέσα Φεβρουαρίου ως το τέλος Μαρτίου του 2012 

Μαροκινός παραβίαζε οχήματα στη Μεσσηνία
Πριν από δυόμισι χρόνια είχε ρημάξει τα αυτοκίνητα και επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας ένας 31χρονος Μαροκινός, αλλά δεν κατάφερε να ξεφύγει από το «δόκανο» της Ασφαλείας που τον ταυτοποίησε ως δράστη εννέα διαρρήξεων και ερευνά αν έχει διαπράξει και άλλες.

Ο αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, δρούσε από τα μέσα Φεβρουαρίου ως το τέλος Μαρτίου του 2012. Από τα επτά οχήματα, ένα κατάστημα και ένα γραφείο εταιρείας που είχε παραβιάσει, είχε αρπάξει χρήματα, μηχανήματα, εργαλεία, τρεις φορητούς υπολογιστές, μία ηλεκτρονική συσκευή, τρία κινητά, διάφορα αντικείμενα και έγγραφα, αρκετές φιάλες ποτών και ένα κυνηγετικό όπλο!

*** Το Ι.Χ. αυτοκίνητο ενός 26χρονου που ήταν σταθμευμένο στη Χαλκίδα διέρρηξε ένας 25χρονος και άρπαξε από το εσωτερικό του την πρόσοψη του ηχοσυστήματος. Όμως, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή τον συνέλαβαν και βρήκαν την κλεμμένη πρόσοψη που αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της. Ο νεαρός δράστης, που έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη την Αστυνομία για κλοπές, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης