Δεύτερο Ι.Χ. κλεμμένο από την Αυστρία στα σύνορα!

Δεύτερο Ι.Χ. κλεμμένο από την Αυστρία στα σύνορα!

Αυτό, σύμφωνα με την Αστυνομία, δείχνει ότι πίσω από την κλοπή και μεταφορά  των πανάκριβων αυτοκινήτων κρύβεται το ίδιο κύκλωμα που χρησιμοποιεί αλλοδαπούς ως «βαποράκια»

Δεύτερο Ι.Χ. κλεμμένο από την Αυστρία στα σύνορα!
Για δεύτερη φορά μέσα σε δυο 24ωρα, οι αστυνομικές και τελωνειακές υπηρεσίες στον Έβρο βάζουν φρένο στην απόπειρα εξόδου από τη χώρα κλεμμένων πολυτελών αυτοκινήτων με προορισμό την Τουρκία! Συμπτωματικά (;) και στα δυο περιστατικά τα οχήματα είχαν κλαπεί από την Αυστρία!

Αυτό, σύμφωνα με την Αστυνομία, δείχνει ότι πίσω από την κλοπή και μεταφορά  των πανάκριβων αυτοκινήτων κρύβεται το ίδιο κύκλωμα που χρησιμοποιεί αλλοδαπούς ως «βαποράκια», όπως τον 44χρονο Ρουμάνο που συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της τρίτης όταν επιχείρησε να περάσει από το Συνοριακό Σημείο Διέλευσης στις Καστανιές του Έβρου, οδηγώντας ένα πολυτελές Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας BMW με αυστριακές πινακίδες.

Οι τρεις  εξουσιοδοτήσεις που έδειξε ο δράστης στους αστυνομικούς της Ασφάλειας αποδείχθηκαν πλαστές και σύντομα αποδείχθηκε ότι αυτοκίνητο είναι καταχωρημένο από τις αρχές της Αυστρίας, ως κλεμμένο, υπεξαιρεθέν ή απωλεσθέν. Έτσι, κατασχέθηκε μαζί με την άδεια κυκλοφορίας, ένα διεθνές ασφαλιστήριο συμβόλαιο, τις τρεις εξουσιοδοτήσεις και το κινητό του Ρουμάνου, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας κατηγορούμενος για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και πλαστογραφία.

Κλείσιμο
Με παρόμοια πλαστή εξουσιοδότηση είχε επιχείρησει να φυγαδεύσει από τη χώρα το πολυτελές Ι.Χ. αυτοκίνητο με αυστριακές πινακίδες που οδηγούσε, ένας 45χρονος Ούγγρος  ο οποίος επιχείρησε να περάσει την Κυριακή από το Συνοριακό Σημείο Διέλευσης στους Κήπους του Έβρου. Και αυτό το όχημα καταχωρηθεί ως κλεμμένο, υπεξαιρεθέν και απωλεσθέν από τις αρχές της Αυστρίας και ο αλλοδαπός οδηγός συνελήφθη με τις ίδιες κατηγορίες που απαγγέλθηκαν στον Ρουμάνο και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης