Σπείρα λήστευε και έκανε διαρρήξεις στην Κέρκυρα

Σπείρα λήστευε και έκανε διαρρήξεις στην Κέρκυρα

«Εγκέφαλος» της σπείρας ήταν ένας 29χρονος Αλβανός και συνεργοί του ένας 26χρονος ομοεθνής του και ένας 24χρονος Έλληνας

Σπείρα λήστευε και έκανε διαρρήξεις στην Κέρκυρα
Τα κλοπιμαία που βρήκαν οι άνδρες της Ασφαλείας στην κατοχή μιας 39χρονης η οποία κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, αποκάλυψαν τη δράση μιας τριμελούς σπείρας ληστών και διαρρηκτών που χτυπούσαν σε διάφορες περιοχές της βόρειας Κέρκυρας.

«Εγκέφαλος» της σπείρας ήταν ένας 29χρονος Αλβανός και συνεργοί του ένας 26χρονος ομοεθνής του και ένας 24χρονος Έλληνας, οι οποίοι έδρασαν από το Νοέμβριο του 2012 ως και τον Σεπτέμβριο του 2013, όταν διέπραξαν μια ληστεία και επτά διαρρήξεις από τις οποίες άρπαξαν μετρητά και χρυσαφικά αξίας 50.000 ευρώ.

Θύματα της ληστείας, που είχε γίνει στις 16 Δεκεμβρίου 2012, ήταν ο 77χρονος Βρετανός ιδιοκτήτης ενός σπιτιού στην περιοχή των Σινιών και ο 24χρονος οικιακός βοηθός του από το Μπανγκλαντές, τους οποίους οι κουκουλοφόροι κακοποιοί ακινητοποίησαν με την απειλή πιστολιού και μαχαιριού και άρπαξαν από το σπίτι 25.450 ευρώ και ηλεκτρονικές συσκευές.
Κλείσιμο

Ακόμη, οι δράστες διέρρηξαν τέσσερα σπίτια και τρεις εμπορικές επιχειρήσεις σε διάφορες περιοχές της βόρειας Κέρκυρας και έκλεψαν χρήματα, χρυσαφικά και ηλεκτρονικές συσκευές. Η δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίστηκε σε βάρος τους με κατηγορίες κατά περίπτωση για διακεκριμένες κλοπές, ληστεία κατά συναυτουργία και οπλοχρησία, διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης