Αλλαγή του καιρού με βροχές και καταιγίδες

Αλλαγή του καιρού με βροχές και καταιγίδες

Τη νύχτα τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία στο Αιγαίο τοπικά 7 και τη νύχτα πιθανόν 8 μποφόρ

Αλλαγή του καιρού με βροχές και καταιγίδες
Βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές, αναμένονται σήμερα σε όλη την χώρα.

Μάλιστα, τη νύχτα τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία στο Αιγαίο τοπικά 7 και τη νύχτα πιθανόν 8 μποφόρ.

Στην Αττική
ο καιρός θα είναι αρχικά γενικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και τη νύχτα πιθανόν να σημειωθούν βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη
Κλείσιμο
Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί και βαθμιαία νότιοι νοτιοδυτικοί μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 5  και βαθμιαία στα ανατολικά 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 24 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το απόγευμα καταιγίδες αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία στα υπόλοιπα. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4 με 6 και από το βράδυ στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4 με 5 και στα ανατολικά και νότια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν τη νύχτα σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν τη νύχτα σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις νοτιότερες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ με τάση ενίσχυσης τη νύχτα στα βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Αλλά και την Πέμπτη προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα στη Μακεδονία, τη Θράκη, την ανατολική νησιωτική χώρα και τις πρωινές ώρες στα δυτικά και νότια θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Επίσης, πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν από τη νύχτα στα βόρεια ορεινά.

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης