Υπ. Άμυνας: Ψεύδη της διοίκησης τα περί συμβατικών οφειλών προς τα ναυπηγεία Ελευσίνας

Υπ. Άμυνας: Ψεύδη της διοίκησης τα περί συμβατικών οφειλών προς τα ναυπηγεία Ελευσίνας

Η μόνη αλήθεια είναι ότι βάσει της τότε νομοθετικής ρύθμισης που ψηφίστηκε στη Βουλή τον Απρίλιο του 2013, τα Ναυπηγεία Ελευσίνας πληρώθηκαν 25 εκατομμύρια ευρώ και έπρεπε να έχουν παραδώσει την Πυραυλάκατο «Ρίτσος» το Μάρτιο του 2014» εξηγεί το υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Υπ. Άμυνας: Ψεύδη της διοίκησης τα περί συμβατικών οφειλών προς τα ναυπηγεία Ελευσίνας
Σε νέα ανακοίνωση απαντά με αυστηρό ύφος το υπουργείο Εθικής Άμυνας στις αιτιάσεις της διοίκησης των Ναυπηγείων Ελευσίνας πως οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι γιατί υπάρχουν ανεξόφλητες οφειλές. 
«Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας οφείλει να απαντήσει στα ψεύδη της διοίκησης» αναφέρεται χαρακτηριστικά, ενώ τονίζεται πως «καμία συμβατική οφειλή δεν υπάρχει από το ΥΠΕΘΑ προς τα Ναυπηγεία».

«Όσα ισχυρίζεται η διοίκηση των Ναυπηγείων Ελευσίνας είναι διεκδικήσεις της από παλαιότερα προγράμματα του Πολεμικού Ναυτικού, τις οποίες οι αρμόδιες υπηρεσίες ΥΠΕΘΑ και ΠΝ δεν αναγνώρισαν ως βάσιμες. Η μόνη αλήθεια είναι ότι βάσει της τότε νομοθετικής ρύθμισης που ψηφίστηκε στη Βουλή τον Απρίλιο του 2013, τα Ναυπηγεία Ελευσίνας πληρώθηκαν 25 εκατομμύρια ευρώ και έπρεπε να έχουν παραδώσει την Πυραυλάκατο «Ρίτσος» το Μάρτιο του 2014» εξηγεί το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας: 
Κλείσιμο

«Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας οφείλει να απαντήσει στα ψεύδη της διοίκησης των Ναυπηγείων Ελευσίνας και τονίζει ότι καμία συμβατική οφειλή δεν υπάρχει από το ΥΠΕΘΑ προς τα Ναυπηγεία.
 
Όσα ισχυρίζεται η διοίκηση των Ναυπηγείων Ελευσίνας είναι διεκδικήσεις της από παλαιότερα προγράμματα του Πολεμικού Ναυτικού, τις οποίες οι αρμόδιες υπηρεσίες ΥΠΕΘΑ και ΠΝ δεν αναγνώρισαν ως βάσιμες.
 
Η μόνη αλήθεια είναι ότι βάσει της τότε νομοθετικής ρύθμισης που ψηφίστηκε στη Βουλή τον Απρίλιο του 2013, τα Ναυπηγεία Ελευσίνας πληρώθηκαν 25 εκατομμύρια ευρώ και έπρεπε να έχουν παραδώσει την Πυραυλάκατο «Ρίτσος» το Μάρτιο του 2014».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης