Ρόδος: Ριψοκίνδυνοι τσαντάκηδες χτύπησαν τέσσερις φορές

Ρόδος: Ριψοκίνδυνοι τσαντάκηδες χτύπησαν τέσσερις φορές

Συνελήφθησαν δυο νεαροί Έλληνες ηλικίας 29 και 28 χρόνων

Ρόδος: Ριψοκίνδυνοι τσαντάκηδες χτύπησαν τέσσερις φορές
Οι περαστικοί που είδαν έκπληκτοι ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο να πλησιάζει ξανά και ξανά μια πεζή γυναίκα και οι επιβάτες του να προσπαθούν να της αρπάξουν την τσάντα στην περιοχή Φαληράκι Ρόδου, έβαλαν τέλος στη δράση τους ειδοποιώντας την Αστυνομία άνδρες της οποίας κατάφεραν να τους εγκλωβίσουν και να τους συλλάβουν. Πάνω τους κατασχέθηκαν ένα κινητό και 135 ευρώ, ως προϊόντα κλοπής.

Η μέθοδος δράσης που ακολούθησαν οι δυο νεαροί Έλληνες ηλικίας 29 και 28 χρόνων, έδειξε ότι οι ίδιοι είχαν αρπάξει άλλες τρεις τσάντες από τις 29 Σεπτεμβρίου οδηγώντας επικίνδυνα το αυτοκίνητο του 29χρονου, που κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης κλοπών. Μάλιστα, στην πρώτη επίθεσή τους κινήθηκαν αντίθετα στο ρεύμα κυκλοφορίας για να αρπάξουν την τσάντα μιας αλλοδαπής με χρήματα και προσωπικά αντικείμενα, με κίνδυνο να προκαλέσουν ατύχημα! Αλλά και στη δεύτερη επίθεσή τους, πάλι με θύμα αλλοδαπή, την έσυραν στο οδόστρωμα όταν προσπάθησε να αντισταθεί με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. 

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 25χρονος πούλησε ένα κλεμμένο κινητό σε έναν 36χρονο, ο οποίος το μεταπούλησε σε έναν 40χρονο και αυτός σε έναν 30χρονο στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε! Και οι τρεις κατηγορούνται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου μαζί με τους δυο τσαντάκηδες στους οποίους ασκήθηκε δίωξη για ληστεία και διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης