Εγκλημα στο facebook: Ο πατέρας του ενεχυροδανειστή «σπάει» τη σιωπή του

Εγκλημα στο facebook: Ο πατέρας του ενεχυροδανειστή «σπάει» τη σιωπή του

«Έπαθα σοκ όταν τον είδα, έπρεπε να βγάλω αλυσίδες και ταινίες που είχαν δέσει οι φονιάδες γύρω από το λαιμό του», εξομολογείται ο πατέρας του 30χρονου που βρέθηκε δολοφονημένος σπίτι του - «Δεν υπάρχει δικαίωση ακόμη και μετά την καταδίκη τους σε ισόβια, πάει το παιδί μου δεν γυρίζει πίσω, καταστράφηκε η οικογένειά μου», τονίζει

Εγκλημα στο facebook: Ο πατέρας του ενεχυροδανειστή «σπάει» τη σιωπή του
«Μπήκα θυμάμαι μέσα στο σπίτι, βρήκα τα πάντα ανακατωμένα. Χρειάστηκαν δευτερόλεπτα μέχρι να προχωρήσω λίγα βήματα και να δω το πτώμα του γιου μου να κείτεται μπροστά μου. Έβλεπα τον Γιώργο νεκρό. Προχώρησα σα να ήμουν και να μην ήμουν εγώ, σα να ζούσα και να μη ζούσα. Έβγαλα τις αλυσίδες και με ένα μαχαίρι έκοψα τις ταινίες που είχαν κολλήσει γύρω από το λαιμό και το σώμα του. Δε νομίζω ότι αυτή την εικόνα θα μπορέσω να τη ξεχάσω ποτέ». 

Ο πανίσχυρος και κραταιός κοσμηματοπώλης καταρρέει. Δάκρυα πλημμυρίζουν τα μάτια του καθώς για πρώτη φορά ανοίγει την καρδιά του και μοιράζεται σκέψεις μετά τη φρικτή δολοφονία του γιου του πριν 18 μήνες. «Στο δικαστήριο έτρεμα, έπρεπε να το ξαναζήσω όλο αυτό και εγώ και η οικογένειά μου. Η καταδίκη τους μας ανακούφισε αλλά… ψάχνω ακόμη και μέχρι σήμερα να μπω στο σπίτι να ακούσω το παιδί μου και εκείνο δε ζει πια», μας λέει.


Κλείσιμο




Η υπόθεση της φρικτής δολοφονίας του 30χρονου Γιώργου Κοτσιλίδη είχε προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο. Μία φρικτή δολοφονία, αποτέλεσμα -όπως λέει ο πατέρας του αδικοχαμένου άνδρα- μίας καλοστημένης σατανικής κομπίνας από την πλευρά των δολοφόνων. Ο κ. Κώστας εξηγεί πως όλα ξεκίνησαν με τη γνωριμία του γιου του με έναν από τους δολοφόνους του.



«Γνωριστήκανε στο μαγαζί και εκείνος φρόντισε να τον έχει από κοντά και να τον κάνει φίλο του. Ο Γιώργος άρχισε να τον εμπιστεύεται και να του μιλά και για την προσωπική του ζωή. Έτσι εκείνος έμαθε ότι στο Γιώργο άρεσαν οι στρουμπουλές κοπέλες και βέβαια ο δολοφόνος δεν έχασε την ευκαιρία να του γνωρίσει αυτή που έπρεπε για να τον ψαρέψει. Έριξε το δόλωμα και από κει και πέρα όλα πήραν το δρόμο τους. Μας είχε πει για τη γνωριμία του αυτή. Εκείνη όπως φαίνεται και μετά από πολλές πιέσεις αφού πέρασαν περίπου 20 μέρες από τη γνωριμία τους επέμενε να έρθει σπίτι του. Έτσι και έγινε. Μόνο που στο μυαλό της είχε κάτι διαφορετικό. Σε συνεργασία με τους υπόλοιπους της συμμορίας είχαν σκοπό να σκοτώσουν το παιδί μου και να ληστέψουν το σπίτι μας. Το σκότωσαν και άρπαξαν 160.000 ευρώ μετρητά και επιπλέον 3 κιλά χρυσάφι σε κοσμήματα. Τα χρήματα δεν έχουν σημασία ας τα παίρνανε και ας ζούσε το παιδί μου», λέει ο τραγικός πατέρας στο protothema.gr.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης