Λαμία: Κινηματογραφική ληστεία σε σπίτι επιχειρηματία

Λαμία: Κινηματογραφική ληστεία σε σπίτι επιχειρηματία

Οι δράστες δεν δίστασαν να πυροβολήσουν και να γκρεμίσουν την εξώπορτα του σπιτιού - Απίστευτα τα όσα έζησε εκείνος και η οικογένειά του

Λαμία: Κινηματογραφική ληστεία σε σπίτι επιχειρηματία
Δεν έχει προηγούμενο η ληστεία σε βάρος ενός επιχειρηματία της Λαμίας από δυο κακοποιούς που φορούσαν κράνη και δεν δίστασαν να πυροβολήσουν και να γκρεμίσουν την εξώπορτα του σπιτιού του, όταν ο 42χρονος τους είδε να πλησιάζουν και έσπευσε να την κλειδώσει!

Όλα έγιναν με τρόπο που θύμιζαν έντονα... ταινία του Χόλιγουντ. Ο επιχειρηματίας πήγε να βγει από το σπίτι στις 7 το πρωί, αλλά είδε δυο αγνώστους με κράνη μέσα σε ένα σκούρο αυτοκίνητο σταθμευμένο μπροστά από το δικό του και κατάλαβε ότι είχε στοχοποιηθεί. Στο σπίτι βρίσκονταν η σύζυγος και τα παιδιά του, ένα αγοράκι 10 και ένα κοριτσάκι 5 χρόνων, κι έτσι μπήκε πάλι μέσα κλειδώνοντας την πόρτα.

Όμως, πριν προλάβει να σηκώσει το τηλέφωνο για να ειδοποιήσει την Αστυνομία, η κεντρική είσοδος του σπιτιού «ξηλώθηκε» από τη θέση της ταυτόχρονα με τον κρότο ενός πυροβολισμού και εισέβαλαν οι δυο κρανοφόροι, ένας από τους οποίους κρατούσε κοντόκαννη καραμπίνα με την οποία πυροβόλησε άλλες δυο φορές. Οι κακοποιοί προσπάθησαν να πάρουν τη τσάντα του επιχειρηματία, αλλά εκείνος αντιστάθηκε και τον χτύπησαν στο κεφάλι με το κοντάκι του όπλου.

Κλείσιμο
Αν και αιμόφυρτος ο 42χρονος, πάλεψε με τους εισβολείς και κύλησαν από το πλατύσκαλο στις σκάλες του σπιτιού. Όμως, εκείνοι κατάφεραν να τον εξουδετερώσουν και να φύγουν με την τσάντα του που περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου του έγιναν 20 ράμματα στο κεφάλι και επέστρεψε στο σπίτι του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης