Αίθριος καιρός με ηλιοφάνεια και τοπικές νεφώσεις

Αίθριος καιρός με ηλιοφάνεια και τοπικές νεφώσεις

Στην Αττική η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου

Αίθριος καιρός με ηλιοφάνεια και τοπικές νεφώσεις
Αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός σε όλη την χώρα σήμερα, με αρκετή ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα δυτικά.

Στην
Αττική
προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία νότιοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη
Κλείσιμο
Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, ενώ η ορατότητα θα είναι περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία νότιοι 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αρχικά γενικά αίθριος. Από τις απογευματινές ώρες βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες. Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 27 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.


Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικού νοτιοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βόρειοι 4 με 5 που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης