Άδωνις: Τηλεφωνήστε τώρα... έως 5 άτοκες δόσεις

Άδωνις: Τηλεφωνήστε τώρα... έως 5 άτοκες δόσεις

Δείτε τη νέα διαφήμιση στην οποία πρωταγωνιστεί ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ

Άδωνις: Τηλεφωνήστε τώρα... έως 5 άτοκες δόσεις
Άφησε για λίγο τα έδρανα της Βουλής και... ξαναμπήκε στο στούντιο για γύρισμα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, που έκανε δυνατό comeback με νέα διαφήμιση.

«Αν ζείτε σε ένα σπίτι δίχως τους Έλληνες συγγραφείς, ζείτε σε ένα σπίτι δίχως φως» λέει ο κ. Γεωργιάδης, χρησιμοποιώντας τη φράση του Τζορτζ Μπέρναρντ Σω, στο ξεκίνημα της διαφήμισης που διαρκεί περίπου 30 δευτερόλεπτα.

Στη συνέχεια, ο κ. Γεωργιάδης προσπαθεί να πείσει το τηλεοπτικό κοινό να αγοράσει ένα tablet που περιέχει την Αγία Γραφή, κείμενα από τους αρχαίους συγγραφείς και άλλα βιβλία της ελληνικής γραμματείας, καθώς, όπως υπογραμμίζει «η τεχνολογία σπάει τα δεσμά» και η γνώση δεν είναι πλέον προνόμιο μόνο των πλουσιών.

Κλείσιμο
Στο τέλος, λέει τη χαρακτηριστική φράση: «Τηλεφωνήστε τώρα», ενώ επισημαίνει πως υπάρχει και το... προνόμιο των πέντε άτοκων δόσεων «με την πιστωτική σας κάρτα».

Αξίζει να σημειωθεί τι είχε αναφέρει ο κ. Γεωργιάδης σε παλαιότερη δήλωσή του: «Εγώ στα πλαίσια των επαγγελματικών μου δραστηριοτήτων, εδώ και πολλά χρόνια, πολύ προτού εμπλακώ με την ενεργό πολιτική δράση, παρουσιάζω τηλεοπτικές εκπομπές προβολής και κριτικής βιβλίων». Επιπλέον, έχει διευκρινίσει, παλαιότερα, ότι: «Δεν τυγχάνω εκατομμυριούχος, ζω από την εργασία μου» εξηγώντας την εμπλοκή του με τις διαφημίσεις.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης