Θα έστελναν έξι κλεμμένα αγροτικά στην Ιταλία

Θα έστελναν έξι κλεμμένα αγροτικά στην Ιταλία

Η έρευνα απέδειξε ότι όλα τα αυτοκίνητα είχαν παραποιημένα στοιχεία, ενώ κανένα δεν είχε νόμιμα παραστατικά ούτε και άδειες κυκλοφορίας

Θα έστελναν έξι κλεμμένα αγροτικά στην Ιταλία
Στα ίχνη ενός ακόμη διεθνούς κυκλώματος εμπορίας κλεμμένων οχημάτων που προορίζονταν για την Ιταλία βρίσκονται οι τελωνειακές αρχές της Ηγουμενίτσας, μετά τον εντοπισμό στον λιμένα εξωτερικού μιας νταλίκας η οποία μετέφερε έξι αγροτικά φορτηγάκια.

Η έρευνα απέδειξε ότι όλα τα αυτοκίνητα είχαν παραποιημένα στοιχεία, ενώ κανένα δεν είχε νόμιμα παραστατικά ούτε και άδειες κυκλοφορίας. Όπως διαπιστώθηκε, είχαν φορτωθεί στον Ασπρόπυργο και η αυτοκινητάμαξα θα κατέληγε στην Βενετία για λογαριασμό βελγικής εταιρείας που θα την παραλάμβανε στο λιμάνι της Αμβέρσας, όμως ο τελικός προορισμός των οχημάτων ήταν χώρες της Αφρικής, όπου οι μηχανισμοί ελέγχου είναι υποτυπώδεις.

Οι τελωνειακοί συνέλαβαν τον Έλληνα οδηγό της νταλίκας που ανακρίνεται για να αποκαλύψει ποιοι κρύβονται πίσω από τις κλοπές και τη διακίνηση των οχημάτων. Ήταν το δεύτερο κρούσμα απόπειρας εξαγωγής κλεμμένων αγροτικών φορτηγών στο εξωτερικό από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας μέσα σε μια εβδομάδα και όλα δείχνουν ότι έχει βρεθεί η άκρη του νήματος για την εξάρθρωση του οργανωμένου κυκλώματος που τοα διακινεί.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης