Ο σκύλος βρήκε κρύπτη με ναρκωτικά στο αυτοκίνητο

Ο σκύλος βρήκε κρύπτη με ναρκωτικά στο αυτοκίνητο

Το χασίς κατασχέθηκε όπως και το αυτοκίνητο του 23χρονου, που προσήχθη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Ο σκύλος βρήκε κρύπτη με ναρκωτικά στο αυτοκίνητο
Ηταν τόσο σίγουροι οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών ότι ο νεαρός που είχαν στοχοποιήσει διακινούσε ναρκωτικά στην Ορεστιάδα, ώστε στο μπλόκο που έστησαν για να τον ελέγξουν ενώ οδηγούσε το Ι.Χ. αυτοκίνητό του είχαν μαζί τους εκπαιδευμένο σκύλο.

Τα αλάνθαστα ρουθούνια του τετράποδου δεν άργησαν να εντοπίσουν το σημείο όπου υπήρχε μια ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο εσωτερικό του οχήματος κι έτσι οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τις έξι συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 13,4 γραμμαρίων. Το χασίς κατασχέθηκε όπως και το αυτοκίνητο του 23χρονου, που προσήχθη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

*** Στο σπίτι ενός ζευγαριού στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, με τη βοήθεια σκύλου ανιχνευτή που ξετρύπωσε τις δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 24 γραμμαρίων τις οποίες έκρυβαν. Στο σπίτι βρέθηκαν ακόμη μια ηλεκτρονική ζυγαριά και δύο τρίφτες που κατασχέθηκαν και οι δράστες, ένας 33χρονος και μια 38χρονη, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης