Ηταν η Ρούπα στο διαμέρισμα του Σταμπούλου στην Κυψέλη;

Ηταν η Ρούπα στο διαμέρισμα του Σταμπούλου στην Κυψέλη;

Στο διαμέρισμα εμφανιζόταν συχνά μια γυναίκα με ένα παιδάκι - Στη φυλακή οδηγείται σήμερα ο Αντώνης Σταμπούλος - Αρνήθηκε να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή

Ηταν η Ρούπα στο διαμέρισμα του Σταμπούλου στην Κυψέλη;
Στη φυλακή οδηγείται σήμερα μετά την απολογία του στον Εφέτη Ανακριτή, ο Αντώνης Σταμπούλος που συνελήφθη την Πέμπτη το βράδυ στον Βύρωνα και θεωρείται μέλος του Επαναστατικού Αγώνα. 

Ο νεαρός είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της ένταξης και συμμετοχής σε τρομοκρατική οργάνωση, έκρηξης, κατοχής εκρηκτικών, κλοπής, πλαστογραφίας, αντίστασης κατά της αρχής, ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης και οπλοφορίας.

«Ξεσκονίζουν» το κινητό και το DNA που βρέθηκαν στη γιάφκα της Κυψέλης 
Κλείσιμο

Μεθοδικά και προσεκτικά, μολονότι γνωρίζουν ότι ο χρόνος πιέζει και λειτουργεί προς όφελος των συντρόφων του Αντώνη Σταμπούλου, προσπαθούν οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής να επεξεργαστούν όλα τα διαθέσιμα στοιχεία που προκύπτουν από τις έρευνες στα σπίτια που διέμενε ο 31χρονος.

Ειδικά το διαμέρισμα της οδού Καλλιφρονά στην Κυψέλη το οποίο είχε νοικιάσει ο Σταμπούλος αποδείχθηκε «πλούσιο» παρά το γεγονός ότι μέσα σε αυτό δεν βρέθηκε ίχνος οπλισμού, καθώς οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα κινητό μαύρου χρώματος και παλαιάς τεχνολογίας και δύο κράνη.







Από το πρώτο ελπίζουν να αποκομίσουν στοιχεία για τυχόν τηλεφωνικές επικοινωνίες που μπορεί να είχε ο Σταμπούλος με άλλα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα ενώ από τα δύο κράνη αισιοδοξούν ότι θα ανιχνεύσουν ίχνη DNA τα οποία θα δείξουν ποιος άλλος επέβαινε στη μοτοσικλέτα του 31χρονου «Ιταλού».



Σύμφωνα με πληροφορίες από το διαμέρισμα της Καλλιφρονά βρέθηκε και αρκετό γενετικό υλικό το οποίο θα με την κατάλληλη επεξεργασία ίσως να μπορέσε να δώσει νέες πληροφορίες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο διαμέρισμα της Κυψέλης εμφανιζόταν συχνά και μια γυναίκα με ένα μικρής ηλικίας παιδάκι, για την οποία εικάζεται ότι μπορεί να είναι η Πόλα Ρούπα.

Όπως αποδείχθηκε, εξάλλου, ο Σταμπούλος ούτε φοιτητής της σχολής καλών τεχνών ήταν όπως έλεγε στους αστυνομικούς τις ελάχιστες στιγμές στις οποίες ήταν συνεργάσιμος, ούτε και είχε ποτέ προσαχθεί εξ ου και τα δακτυλικά του αποτυπώματα δεν ήταν καταγεγραμμένα.



Αντιδράσεις από τη δικηγόρο του 

Η συνήγορος του Αντώνη Σταμπούλου, η κυρία Ιωάννα Κούρτοβικ, έκανε λόγο για «πανηγύρι» και για υλικό «που δεν αντιστοιχεί με τίποτα στο υλικό που παραδόθηκε στον ανακριτή». 

Όπως είπε η κυρία Κούρτοβικ, «αν δίνεται υλικό στα ΜΜΕ και όχι στον κατηγορούμενο και τον ανακριτή, υπάρχουν σοβαρές παραβιάσεις του νόμου και του τεκμηρίου αθωότητας του κατηγορουμένου».

Επίσης στο κατηγόρητηριο που έχει συνταχθεί εις βάρος του κατηγορουμένου δεν προσδιορίζονται οι σχέσεις του με τις συγκεκριμένες πράξεις που του αποδίδονται.
















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης