Βόλος: 85χρονη ξεγέλασε τον ληστή που της έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό

Βόλος: 85χρονη ξεγέλασε τον ληστή που της έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό

Κατάφερε να βγει από το παράθυρο της τουαλέτας και να ειδοποιήσει τους αστυνομικούς που συνέλαβαν τον 33χρονο δράστη

Βόλος: 85χρονη ξεγέλασε τον ληστή που της έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια μιας ηλικιωμένης γυναίκας που δέχθηκε επίθεση από ληστή οπλισμένο με μαχαίρι μέσα στο σπίτι της στη συνοικία της Αγίας Παρασκευής στο Βόλο, αλλά κατάφερε να ξεφύγει μέσα από τα χέρια του. Ο δράστης συνελήφθη λίγα λεπτά αργότερα με την περιγραφή που είχε δώσει η 85χρονη.

Ο 33χρονος κακοποιός «έσκαψε» με το μαχαίρι του τον τοίχο γύρω από τους μεντεσέδες της εισόδου της μονοκατοικίας και γκρέμισε με μια σπρωξιά την πόρτα, τη στιγμή που η ηλικιωμένη βρισκόταν από πίσω νομίζοντας ότι ήταν ο γαμπρός της, ο οποίος κατοικεί στην διπλανή μονοκατοικία. Της έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό και ζήτησε επιτακτικά χρήματα. 

Η 85χρονη του έδειξε πού φύλαγε τα 720 ευρώ της σύνταξής της και του ζήτησε να την αφήσει να πάει στην τουαλέτα.

Κλείσιμο
Ο κακοποιός άρπαξε τα χρήματα, αλλά συνέχισε να ψάχνει στην κρεβατοκάμαρα αναζητώντας και άλλα κι έτσι η ηλικιωμένη βρήκε ευκαιρία να βγει στο δρόμο καλώντας σε βοήθεια. Τις φωνές της άκουσε ο γαμπρός της, ο οποίος έτρεξε αμέσως να δει τι συμβαίνει. Ο δράστης τράπηκε σε φυγή χωρίς να προλάβει να τον δει, αλλά οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που κλήθηκαν κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον ακινητοποιήσουν. 

Πάνω του βρήκαν το μαχαίρι και μέρος από τα κλεμμένα χρήματα που επιστράφηκαν στην 85χρονη. Ο 33χρονος ανακρίνεται και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης