Αρχιμανδρίτης χτύπησε γυναίκα αστυνομικό που τον σταμάτησε για έλεγχο!

Αρχιμανδρίτης χτύπησε γυναίκα αστυνομικό που τον σταμάτησε για έλεγχο!

Η αστυνομικός έχασε τις αισθήσεις της και ο ιερωμένος τράπηκε σε φυγή - Αναζητείται από τις αρχές

Αρχιμανδρίτης χτύπησε γυναίκα αστυνομικό που τον σταμάτησε για έλεγχο!
Όλα έγιναν νωρίς το απόγευμα της Κυριακής σε τροχονομικό έλεγχο στην εθνική οδό Λαμίας - Αθηνών, όπου συνεργείο της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας πραγματοποιούσε ελέγχους στο ύψος του Κάστρου Βοιωτίας.

Επικεφαλής του συνεργείου ήταν μια ανθυπαστυνόμος, η οποία είχε την ατυχία να σταματήσει το ιερωμένο, αφού το ραντάρ τον "συνέλαβε" να τρέχει με υπερβολική ταχύτητα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport.gr την ώρα που η ανθυπαστυνόμος έκανε έλεγχο στα χαρτιά του αυτοκινήτου, αρχικά υπήρξε φραστική αντιπαράθεση κατά τη διάρκεια της οποίας ο Αρχιμανδρίτης μεταξύ άλλων είπε "γαϊδούρα" την αστυνομικό.

Κλείσιμο
Όμως ο οξύθυμος ιερωμένος δεν σταμάτησε εκεί. Σύμφωνα με την αστυνομικό της επιτέθηκε και προσπάθησε να την χαστουκίσει. Εκείνη αμυνόμενη έβαλε τα χέρια μπροστά στο πρόσωπο για να προστατευθεί.

Ωστόσο η άτυχη αστυνομικός από το χτύπημα που δέχτηκε της έπεσε το μπλοκ με τα χαρτιά που κρατούσε στα χέρια, της έφυγαν τα γυαλιά από το πρόσωπο, ενώ πέφτοντας χτύπησε με το κεφάλι δυνατά στις πλαϊνές μπάρες της εθνικής οδού.

Η αστυνομικός για δέκα λεπτά περίπου έχασε τις αισθήσεις της από το χτύπημα, ενώ ο Αρχιμανδρίτης μόλις η κοπέλα έπεσε μπήκε στο αυτοκίνητο και τράπηκε σε φυγή.

Οι δυο αστυνομικοί, οι οποίοι εκείνη την ώρα έκαναν έλεγχο σε άλλο αυτοκίνητο λίγα μέτρα πιο πέρα έτρεξαν να βοηθήσουν την ανθυπαστυνόμο, όταν την είδαν κάτω, χωρίς όμως να έχουν αντιληφθεί τι ακριβώς είχε συμβεί.

Όταν η αστυνομικός συνήλθε τους είπε τι έγινε και ο ιερωμένος αναζητήθηκε στα πλαίσια του αυτοφώρου άλλα δεν βρέθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αρχιμανδρίτης είναι από τη Φθιώτιδα και ζει σε μοναστήρι στην ανατολική Φθιώτιδα, ενώ παράλληλα υπηρετεί και στη Μονή Πετράκη της Αρχιεπισκοπής στην Αθήνα.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία η οποία θα διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα.


Πηγή: LamiaReport.gr 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης