Αμαλιάδα: Γυναίκα δέχθηκε απειλές με... κούριερ για το γάβγισμα του σκύλου!

Αμαλιάδα: Γυναίκα δέχθηκε απειλές με... κούριερ για το γάβγισμα του σκύλου!

Το ανώνυμο απειλητικό μήνυμα έγραφε ότι αν δεν κάνει το σκύλο της να σταματήσει να γαβγίζει, τότε θα τον βρει δηλητηριασμένο

Αμαλιάδα: Γυναίκα δέχθηκε απειλές με... κούριερ για το γάβγισμα του σκύλου!
Ανώνυμες απειλές που έφτασαν μέσω... εταιρείας ταχυμεταφορών (!) δέχθηκε μια γυναίκα στην Αμαλιάδα για τη ζωή του... σκύλου που εδώ και μερικούς μήνες έχει σε περιφραγμένο χώρο έξω από το σπίτι της! Ο αποστολέας, που τις έστειλε με κούριερ, υπογράφει την επιστολή με ανύπαρκτο όνομα.

Η γυναίκα τα έχασε όταν άνοιξε το φάκελο που της παρέδωσε ο μεταφορέας και διάβασε το απειλητικό μήνυμα που έγραφε ότι αν δεν κάνει το σκύλο της να σταματήσει να γαβγίζει, τότε θα τον βρει δηλητηριασμένο! Η επιστολή έκανε την παραλήπτρια να ταραχτεί και έσπευσε στην Αστυνομία, όπου την παρέδωσε και εστάλη στα ειδικά εργαστήρια για την ανίχνευση τυχόν αποτυπωμάτων ή γενετικού υλικού.

Οι αστυνομικοί, πάντως, διενεργούν έρευνα μεταξύ των κατοίκων της περιοχής για να εντοπίσουν αυτόν που ενοχλείται τόσο πολύ από το γάβγισμα του σκύλου ή αν η ιδιοκτήτριά του έγινε στόχος κακόγουστης φάρσας. Καλού- κακού, πάντως, το σκυλί φιλοξενείται πλέον στο... εσωτερικό του σπιτιού!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης