Αναβλήθηκε για τις 12 Δεκεμβρίου η δίκη για το χαστούκι Κασιδιάρη σε Κανέλλη

Αναβλήθηκε για τις 12 Δεκεμβρίου η δίκη για το χαστούκι Κασιδιάρη σε Κανέλλη

Τι είπε η Λιάνα Κανέλλη - «Οι κλέφτες είναι έξω και δυστυχώς εμείς είμαστε φυλακή», δήλωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης σε δημοσιογράφους - Παρών και ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης στην εκπομπήτου οποίου ο Κασιδιάρης επιτέθηκε στις κυρίες Κανέλλη και Δούρου

Αναβλήθηκε για τις 12 Δεκεμβρίου η δίκη για το χαστούκι Κασιδιάρη σε Κανέλλη
Για τις 12 Δεκεμβρίου του 2014 αναβλήθηκε η δίκη του προφυλακισμένου βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος κατηγορείται για το περίφημο χαστούκι κατά της Λιάνας Κανέλλη αλλά και την επίθεση στη Ρένα Δούρου σε βάρος της οποίας εκσφενδόνισε ένα ποτήρι νερό, στη διάρκεια πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής του ΑΝΤ1.

Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε επειδή η γραμματέας του δικαστηρίου συμμετείχε σε στάση εργασίας και επέλεξε να κατέβει από την Έδρα.

Κατά την είσοδο του κατηγορουμένου Ηλία Κασιδιάρη μέσα στη δικαστική αίθουσα, κάποιοι από το ακροατήριο τον χειροκρότησαν και η πρόεδρος του δικαστηρίου προειδοποίησε ότι αν επαναληφθεί αντίστοιχη συμπεριφορά οι υπεύθυνοι θα αποβληθούν από την αίθουσα.

Κλείσιμο




Ο κ. Κασιδιάρης έφτασε στα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων στις 08:40 το πρωί και σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους ανέφερε ότι «τελειώνει η ώρα Σαμαρά και Βενιζέλου».

«Οι κλέφτες είναι έξω και δυστυχώς εμείς είμαστε φυλακή», είπε ακόμη ο βουλευτής της ΧΑ, σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί, αυτεπάγγελτη, ποινική δίωξη για απρόκλητη και έμπρακτη εξύβριση και επικίνδυνη σωματική βλάβη.





Στην Ευελπίδων έφτασε πριν από λίγη ώρα και η κυρία Λιάνα Κανέλλη για να παραστεί στο δικαστήριο ως θύμα, αλλά και ως μάρτυρας, αν χρειαστεί.

«Ήταν ηθική μου υποχρέωση να παραβρεθώ. Ευτυχώς η μήνυση ήταν αυτεπάγγελτη. Εγώ ήμουν η αιτία για να ξετυλιχθεί το κουβάρι της Χρυσής Αυγής», είπε η κυρία Κανέλλη.







Ο Ηλίας Κασιδιάρης, πάντως, μετά το επεισόδιο είχε καταθέσει μήνυση σε βάρος της κυρίας Κανέλλη και της κυρίας Δούρου, μιλώντας για προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι βασικός κατηγορούμενος στην μεγάλη υπόθεση της Χρυσής Αυγής αφού φέρεται να ανήκει στην ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής με κομβικό ρόλο τόσο στην στρατιωτική εκπαίδευση όσο και στα τάγματα εφόδου.
  Video Platform Video Management Video Solutions Video Player



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης