Φρίκη στην Πρέβεζα: Έδεσαν σκύλο με σύρμα σε δέντρο

Φρίκη στην Πρέβεζα: Έδεσαν σκύλο με σύρμα σε δέντρο

Το άτυχο ζώο είχε μείνει χωρίς φαγητό και νερό για δέκα ημέρες και παραλίγο να του κοπεί ο λαιμός

Φρίκη στην Πρέβεζα: Έδεσαν σκύλο με σύρμα σε δέντρο
Δεν πέρασαν λίγες ώρες από το περιστατικό κακοποίησης του σκύλου στην Άρτα, όπου ανήλικοι του έβαλαν φωτιά και βιντεοσκόπησαν το «κατόρθωμά» τους δημοσιεύοντας το μάλιστα και στο διαδίκτυο, έρχεται άλλο ένα περιστατικό να προκαλέσει το κοινό αίσθημα και τον αποτροπιασμό της τοπικής κοινωνίας και όχι μόνο, με εικόνες φρίκης να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Πρόκειται για περιστατικό σκύλου που βρέθηκε δεμένος από το λαιμό με σύρμα και παρατημένος στην κυριολεξία σε χωράφι στο Καναλάκι της Πρέβεζας.

Το άτυχο ζώο, ηλικίας περίπου έξι μηνών, εντόπισε μια γυναίκα και πρέπει να βρίσκονταν στο σημείο δεμένο τουλάχιστον δέκα μέρες, σύμφωνα με τους κτηνιάτρους, χωρίς φαγητό και νερό με το σύρμα να του έχει κόψει στην κυριολεξία τον λαιμό, αφού το άτυχο ζώο προσπαθούσε όλο αυτό το διάστημα να απαλλαχθεί από αυτό.

Κλείσιμο
Το ζώο μεταφέρθηκε από φιλόζωους στην Πρέβεζα όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να καθαριστεί η μεγάλη πληγή στον λαιμό του η οποία είχε μαζέψει σκουλήκια και να ραφτεί.

Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά και θα αναρρώσει γρήγορα, ενώ άγνωστος παραμένει ο δράστης της αποτρόπαιας αυτής πράξης.

Πηγή: pamepreveza.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης