Εικόνες ντροπής σε πεζόδρομο του Περιστερίου

Εικόνες ντροπής σε πεζόδρομο του Περιστερίου

Κάτοικος της περιοχής καταγγέλλει: «Έκαναν τον πεζόδρομο πάρκινγκ» - «Μάταια προσπαθούσε να περάσει άτομο με κινητικά προβλήματα»

Εικόνες ντροπής σε πεζόδρομο του Περιστερίου
Ο Παναγιώτης Πέτρος Δρακονάκης είναι ένας νεαρός ηλεκτρολόγος που μένει και εργάζεται στην περιοχή του Περιστερίου. Είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος με τα κοινωνικά θέματα.

Σήμερα το μεσημέρι, όπως μας λέει, αισθάνθηκε πολύ άσχημα, όταν στην περιοχή που εκείνος μένει, συνέβη ένα περιστατικό, το οποίο τον έφερε σε αμηχανία και δύσκολη θέση.

Ήταν η στιγμή που ένας ανάπηρος άντρας προσπαθούσε να περάσει με το καρότσι του μέσα από στριμωγμένα παρκαρισμένα αυτοκίνητα, τα οποία είχαν κάνει μία μορφή… κατάληψης σε πεζόδρομο της περιοχής του Περιστερίου.

Κλείσιμο

«Έβλεπα τον άνθρωπο στο αναπηρικό του καροτσάκι να προσπαθεί να βρει τρόπο να ανέβει το πεζούλι και να προχωρήσει στο πεζόδρομο και δεν μπορούσε, τον έβλεπα και στενοχωριόμουν, γιατί πραγματικά είχε εγκλωβιστεί στο συγκεκριμένο σημείο και δεν μπορούσε να περάσει από τον πεζόδρομο με το καροτσάκι του, για να πάει σπίτι».


Είναι τα λόγια ενός νεαρού κατοίκου του Δήμου Περιστερίου, ο οποίος μιλά στο protothema.gr για ένα απαράδεκτο φαινόμενο που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στο πεζόδρομο της περιοχής του στο κέντρο του Περιστερίου.


«Καταγγείλαμε το θέμα και στην αστυνομία και στο Δήμο για να γίνει μία μορφή παρέμβασης να λυθεί το θέμα. Έβλεπα σήμερα το μεσημέρι τον κύριο στο αναπηρικό καρότσι και αισθάνθηκα τόσο άσχημα. Ήθελα να τον βοηθήσω και δεν μπορούσα. Και δεν έφταιγα καν εγώ. Απλά ο άνθρωπος δεν μπορούσε να περάσει, να ανέβει στο πεζοδρόμιο και να προχωρήσει στον πεζόδρομο, επειδή είχαν κάνει κατάληψη οι εξυπνάκηδες οδηγοί. Απλά ντροπή τους, δεν έχω να πω κάτι άλλο. Κάποιος επιτέλους πρέπει να παρέμβει και το θέμα να λυθεί άμεσα» καταλήγει ο νεαρός Παναγιώτης.















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης