Παππούς διακινούσε λαθραία τσιγάρα

Παππούς διακινούσε λαθραία τσιγάρα

Στην κατοχή του 80χρονου που συνελήφθη, κατασχέθηκαν 571 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και 37,66 ευρώ που είχε βγάλει μέχρι στιγμής

Παππούς διακινούσε λαθραία τσιγάρα
Είχε μπει στην ένατη δεκαετία της ζωής του, αλλά η σύνταξή του δεν του έφτανε και την συμπλήρωνε πουλώντας τσιγάρα ένας 80χρονος στη Χαλκιδική. Μόνο που το εμπόρευμά του ήταν... λαθραίο και δεν είχαν καταβληθεί γι' αυτό οι απαιτούμενοι δασμοί και φόροι στο δημόσιο!

Για την παράνομη δραστηριότητα του ηλικιωμένου άνδρα ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Πολυγύρου, οι οποίοι δεν άργησαν να τον εντοπίσουν και να του κάνουν έλεγχο. Στην κατοχή του 80χρονου που συνελήφθη, κατασχέθηκαν 571 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και 37,66 ευρώ που είχε βγάλει μέχρι στιγμής.

Βρέθηκαν, όμως, και δυο τετράδια μαζί με ένα απόκομμα χαρτιού με σημειώσεις για τις αγορές και τις πωλήσεις του ηλικιωμένου, που εξετάζονται για να εντοπιστούν οι προμηθευτές του. Τα πακέτα τσιγάρων κατασχέθηκαν και εστάλησαν για τον καταλογισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων, ενώ ο υπέργηρος πωλητής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης