Γυναίκα κλινικά νεκρή… «ξύπνησε» μέσα στο φέρετρο

Γυναίκα κλινικά νεκρή… «ξύπνησε» μέσα στο φέρετρο

Η απίστευτη ιστορία της γυναίκας που λίγο έλειψε να ταφεί ζωντανή

Γυναίκα κλινικά νεκρή… «ξύπνησε» μέσα στο φέρετρο

Μία απίστευτη βιωματική εμπειρία νεκροφάνειας καταθέτει μιλώντας στο protothema.gr ο σκηνογράφος και σκηνοθέτης Σάββας Πασχαλίδης.


Σύμφωνα με το γνωστό στους θεατρικούς κύκλους καλλιτέχνη πριν από αρκετά χρόνια ένα περιστατικό νεκροφάνειας συνέβη όταν η θεία του της οποίας είχε διαπιστωθεί ο θάνατος και ενώ εκείνη ήταν στο φέρετρο… ξύπνησε και επανήλθε στη ζωή! «Είχαμε πάθει σοκ, εκεί που τη θρηνούσαμε και ενώ ετοιμαζόμασταν για να μεταφέρουμε το φέρετρο στην εκκλησία για να ψαλεί η εξόδιος ακολουθία και μετά η ταφή της, άρχισε να ανοιγοκλείνει τα μάτια της και συνειδητοποιήσαμε ότι δεν ήταν νεκρή και πως… ήταν ακόμη ζωντανή», θα πει ο κ. Πασχαλίδης.

Σημειώνει δε πως ο πανικός όλων ήταν δεδομένος αφού σε μία εποχή που μας πάει πολλά χρόνια πίσω περιστατικά νεκροφάνειας δεν ήταν γνωστά πόσο μάλλον σε ένα χωριό. Θυμάται πως όλοι κάνανε λόγο απλά για ένα θαύμα καθώς η γυναίκα που επρόκειτο να ενταφιαστεί τελικά ξύπνησε και επανήλθε στη ζωή. Κανείς δε μπορούσε τότε τουλάχιστον να δώσει μία λογική, επιστημονική εξήγηση.
Κλείσιμο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης