Συλλήψεις σε Κιλκίς και Πέλλα για λαθραία τσιγάρα

Συλλήψεις σε Κιλκίς και Πέλλα για λαθραία τσιγάρα

Έφεραν από την πατρίδα τους λαθραία τσιγάρα, κατάφεραν να περάσουν τα σύνορα χωρίς να εντοπιστού

Συλλήψεις σε Κιλκίς και Πέλλα για λαθραία τσιγάρα
Έφεραν από την πατρίδα τους λαθραία τσιγάρα, κατάφεραν να περάσουν τα σύνορα χωρίς να εντοπιστούν, αλλά δεν ξέφυγαν από τους αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου που είχαν  στήσει μπλόκο για ελέγχους στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης– Συνοριακού Σταθμού Ευζώνων Κιλκίς.

Ο λόγος για δυο Σκοπιανούς ηλικίας 23 και 28 χρόνων που επέβαιναν σε αυτοκίνητο το οποίο ακινητοποιήθηκε για έλεγχο και στο εσωτερικό του βρέθηκαν 980 πακέτα τσιγάρων για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι απαιτούμενοι δασμοί και φόροι. Τα λαθραία πακέτα κατασχέθηκαν και εστάλησαν στο Τελωνείο Ευζώνων για τον καταλογισμό των διαφυγόντων εσόδων του δημοσίου, ενώ οι δύο υπήκοοι FYROM παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς κατηγορούμενοι για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα. 

*** Με την ίδια κατηγορία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών ένας 50χρονος που συνελήφθη σε χωριό της Πέλλας από αστυνομικούς του τμήματος Κρύας Βρύσης, όταν έκαναν έλεγχο στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε και βρήκαν 379 πακέτα τσιγάρων χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης. Τα πακέτα κατασχέθηκαν και εστάλησαν στο Τελωνείο Σκύδρας για τον καταλογισμό των διαφυγόντων δασμών, ενώ κατασχέθηκε και το όχημα του δράστη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης