Ιταλική τηλεόραση: Νησί της "ελευθερίας" η Μύκονος

Ιταλική τηλεόραση: Νησί της "ελευθερίας" η Μύκονος

Τολμηρό ντοκυμαντέρ για το κανάλι Italia 1- Τουρίστες διψασμένοι για αλκοόλ, χορό και σεξ στο Νησί των Ανέμων - «Την γνωρίζεις καιρό αυτή την κοπέλα;», τον ρωτάει ο δημοσιογράφος κι ο νεαρός καταφατικά απαντά: «Ναι, αρκετό. Τουλάχιστον 30 με 40 λεπτά».

Ιταλική τηλεόραση: Νησί της "ελευθερίας" η Μύκονος
Υπάρχουν πολλά είδη διακοπών. Ένα από αυτά είναι στη Μύκονο. Κάποιοι επιλέγουν το ελληνικό νησί για τους ανεμόμυλους, τα εκπληκτικά νερά της, αλλά για πολλούς ο τελικός προορισμός είναι ένα μπαρ όπου χάρη σε έναν Ιταλό που ξεχωρίζει για την ιδιαίτερα αποκαλυπτική αμφίεσή του μπορούν να βρουν γυναίκες έτοιμες για ερωτικές περιπέτειες της μίας βραδιάς…

Αυτό, τουλάχιστον, ισχυρίζεται ο ρεπόρτερ Ενρίκο Λούτσι, της αποκαλυπτικής τηλεοπτικής εκπομπής «Le Iene» του σταθμού Italia 1, που με την κάμερά του βρέθηκε στο νησί των ανέμων και κατέγραψε όσα συμβαίνουν στις παραλίες της Μυκόνου και στα μπαρ όπου συχνάζουν Ιταλοί τουρίστες διψασμένοι για ξενύχτι, ποτό και σεξ.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος κοιτάει αποσβολωμένος τους επισκέπτες του νησιού που έχουν ένα σύνθημα όταν βρίσκονται στη Μύκονο: «Ελευθερία».

Κλείσιμο
Όπως λένε στην κάμερα της εκπομπής, όλοι κάνουν έρωτα στην παραλία, όλοι γυρνούν στους δρόμους οδηγώντας μηχανές χωρίς κράνος, ενώ χαρακτηρίζουν όσα συμβαίνουν εκεί ως «χοιροστάσιο»… αυτό σημαίνει ελευθερία για τους τουρίστες της Μυκόνου, οι οποίοι είναι έτοιμοι για όλα.

Όταν ο Λούτσι πιάνει επ’αυτοφώρω ένα ζευγάρι να επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις σε ξαπλώστρα γνωστής παραλίας ενώ δίπλα τους κυκλοφορούν νέοι που πίνουν το ποτό τους, ο άνδρας που προσπαθεί να καλύψει τα γεννητικά του όργανα όπως μπορεί, μιλάει για την σεξουαλική περιπέτειά του.

«Την γνωρίζεις καιρό αυτή την κοπέλα;», τον ρωτάει ο δημοσιογράφος κι ο νεαρός καταφατικά απαντά: «Ναι, αρκετό. Τουλάχιστον 30 με 40 λεπτά». Όταν τον ρωτάει αν έχει ξανακοιμηθεί με άλλη γυναίκα την μία εβδομάδα που βρίσκεται στο νησί, εκείνος σε μία έκρηξη ταπεινοφροσύνης απαντά: «Δε θέλω να περάσω σαν τύπος που κάνει σεξουαλικό τουρισμό. Εξάλλου, πρέπει να σεβόμαστε τις γυναίκες για αυτό δε μπορώ να πω».

Ένας δεύτερος νεαρός ξεσπάει στην κάμερα απαριθμώντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην Ιταλία, από την πολιτική, μέχρι την τηλεόραση και καταλήγει λέγοντας πως θέλει να ζήσει ελεύθερα, για αυτό επιλέγει τη Μύκονο για τις διακοπές του.

Άλλωστε, όπως υποστηρίζει το νησί είναι ο παράδεισος για όσους επιθυμούν να βρουν μία γυναίκα ή και παραπάνω από μία. Εξάλλου, ο ίδιος ισχυρίζεται πως στις τέσσερις ημέρες που βρίσκεται στη Μύκονο έχει κοιμηθεί με τέσσερις διαφορετικές γυναίκες.

Όσο για τον Ιταλό, ονόματι Σασά ή Σαλβατόρε, που φοράει μαγιό με τη μορφή ελέφαντα, του οποίου η προβοσκίδα «ντύνει» τα γεννητικά του όργανα και υποδέχεται τις ορδές τουριστών από τη γενέτειρά του και τους επιδεικνύει τις ομορφιές του νησιού, ισχυρίζεται πως σε αντίθεση με αυτό που μπορεί να νομίζει ο κόσμος, είναι ένας άνδρας σοβαρός, με αρχές και βαθιά πίστη. Μάλιστα, εξηγεί πως ήταν στο σώμα της ιταλικής αστυνομίας και εκφράζει την επιθυμία του να επιστρέψει.

Στο μεταξύ, τα πλάνα του βίντεο μεταφέρουν τον τηλεθεατή στις βραδινές εξορμήσεις των τουριστών, αλλά και στο μεσημεριανό ξεφάντωμα όπου μεταξύ ποτού, χορού και έκρηξης τεστοστερόνης, οι τουρίστες επιδίδονται σε όργια σε κοινή θέα, πάντα με μότο τους την «ελευθερία».
















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης