Γρηγοράκος στην Πολυκλινική: «Κανένας δεν έχασε τη δουλειά του»

Γρηγοράκος στην Πολυκλινική: «Κανένας δεν έχασε τη δουλειά του»

«Καταφέραμε μετά από τέσσερα πολύ δύσκολα χρόνια να διασφαλίσουμε τις προσλήψεις μόνιμου ιατρικού, νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού που το 2015 θα φτάσει τους 4.000» είπε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας

Γρηγοράκος στην Πολυκλινική: «Κανένας δεν έχασε τη δουλειά του»
Εξειδικευμένο Ιατρείο «Σκλήρυνσης κατά Πλάκας» εγκαινίασε στην Πολυκλινική Αθηνών ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος, θέτοντας και πάλι το νοσοκομείο της Ομόνοιας, που πλέον αποτελεί μονάδα υγείας του «Ευαγγελισμού», σε τροχιά ενίσχυσης και επαναλειτουργίας.
 
Κατά το χαιρετισμό του ο αναπληρωτής υπουργός εξέφρασε την ικανοποίηση του για την…κορδέλα των εγκαινίων που είχε στη διάθεσή του, ωστόσο αναφέρθηκε και σε όσους είχαν προδιαγράψει το τέλος της Πολυκλινικής: «Ένα χρόνο πριν ήταν εδώ άνθρωποι και φώναζαν, κι ανησυχούσαν και κατηγορούσαν ότι θα χάσουν τη δουλειά τους. Σήμερα, αυτοί οι άνθρωποι απουσιάζουν από αυτή την αίθουσα και δεν έχει χάσει κανένας άνθρωπος τη δουλειά του από το νοσοκομείο αυτό» επισήμανε ο κ. Γρηγοράκος.

Ο αναπληρωτής υπουργός παραδέχτηκε πως η κρίση επηρέασε πολύ το χώρο της Υγείας, ωστόσο κατέληξε με τη θετική διαπίστωση ότι «καταφέραμε μετά από τέσσερα πολύ δύσκολα χρόνια να διασφαλίσουμε τις προσλήψεις μόνιμου ιατρικού, νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού που το 2015 θα φτάσει τους 4.000 καθώς και τις προσλήψεις επικουρικού ιατρικού προσωπικού».

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης