Πάτρα: Θαλάσσια ρύπανση από πετρελαιοειδή

Πάτρα: Θαλάσσια ρύπανση από πετρελαιοειδή

Η κηλίδα ήταν διαστάσεων δέκα μέτρων και μήκους 50 μέτρων, ιριδίζοντος χρωματισμού, μείγματος πετρελαιοειδών - Καταπολεμήθηκε άμεσα

Πάτρα: Θαλάσσια ρύπανση από πετρελαιοειδή
Θαλάσσια ρύπανση από μείγματα πετρελαιοειδών εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας, στη θαλάσσια περιοχή, μεταξύ του νότιου και του βόρειου λιμανιού της Πάτρας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Λιμενικό, έπειτα από σχετική ενημέρωση που είχε το κεντρικό Λιμεναρχείο της Πάτρας, δύο πλωτά περιπολικά σκάφη μετέβησαν στη συγκεκριμένη θαλάσσια περιοχή, όπου διαπίστωσαν την ύπαρξη κηλίδας στην επιφάνεια της θάλασσας. 

Σύμφωνα πάντα με το Λιμενικό, η κηλίδα ήταν διαστάσεων δέκα μέτρων και μήκους 50 μέτρων, ιριδίζοντος χρωματισμού, μείγματος πετρελαιοειδών.

Κλείσιμο
Η θαλάσσια ρύπανση καταπολεμήθηκε άμεσα από τα πληρώματα των πλωτών περιπολικών σκαφών του Λιμενικού, και κατόπιν ελέγχου της ευρύτερης θαλάσσιας περιοχής από πλωτά και χερσαία μέσα του κεντρικού Λιμεναρχείου της Πάτρας, διαπιστώθηκε, ότι οι εργασίες απορρύπανσης ολοκληρώθηκαν με ικανοποιητικά αποτελέσματα. 

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του κεντρικού Λιμεναρχείου της Πάτρας, προκειμένου να διαπιστωθεί το πώς και από ποιους προκλήθηκε η θαλάσσια ρύπανση. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης