Καβάλα: Αμετανόητος λαθρέμπορος συνελήφθη ξανά

Καβάλα: Αμετανόητος λαθρέμπορος συνελήφθη ξανά

Οι αστυνομικοί που περιπολούσαν στην κοινότητα Λεκάνη της Καβάλας, αναγνώρισαν αμέσως τον 60χρονο που είχαν συλλάβει πριν από λίγο καιρό

Καβάλα: Αμετανόητος λαθρέμπορος συνελήφθη ξανά
Οι μπελάδες που πρόσφατα απέκτησε με τη δικαιοσύνη μετά την σύλληψή του για διακίνηση λαθραίων τσιγάρων, δεν έβαλαν μυαλό σε έναν... αμετανόητο λαθρέμπορο που συνελήφθη για δεύτερη φορά τη στιγμή που είχε βγάλει την πραμάτεια του και αναζητούσε αγοραστές!

Οι αστυνομικοί του τμήματος Χρυσούπολης που περιπολούσαν στην κοινότητα Λεκάνη της Καβάλας, αναγνώρισαν αμέσως τον 60χρονο που είχαν συλλάβει πριν από λίγο καιρό όταν τον είδαν να στέκεται σε μια γωνιά έχοντας μαζί του μια τσάντα. Του έκαναν έλεγχο και βρήκαν στην κατοχή του 300 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.

Ο 60χρονος συνελήφθη και πάλι και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας που του άσκησε δίωξη για κατοχή και πώληση λαθραίων τσιγάρων, ενώ κατασχέθηκαν 70 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις του. Τα λαθραία τσιγάρα εστάλησαν στο Τελωνείο Καβάλας για τον καταλογισμό των διαφυγόντων εσόδων του δημοσίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης