Σαντορίνη: Εξέδιδε τις σερβιτόρες σε ειδικό χώρο του μπαρ

Σαντορίνη: Εξέδιδε τις σερβιτόρες σε ειδικό χώρο του μπαρ

Συνελήφθησαν δύο Έλληνες και μια 28χρονη Αλβανίδα που θεωρούνται οι εγκέφαλοι του κυκλώματος

Σαντορίνη: Εξέδιδε τις σερβιτόρες σε ειδικό χώρο του μπαρ
Ολόκληρο διαμέρισμα είχε κατασκευάσει μέσα στο μπαρ που διατηρεί στη Σαντορίνη ο 60χρονος ιδιοκτήτης του, για να «φιλοξενεί» τους θαμώνες που πλήρωναν αδρά για λίγες καυτές στιγμές με τις τέσσερις σερβιτόρες του καταστήματος οι οποίες σέρβιραν και σεξ, εκτός από ποτά!

Το κύκλωμα έπεσε στην παγίδα που έστησαν οι αστυνομικοί του τμήματος Θήρας, με έναν από αυτούς να παριστάνει τον πελάτη και να πληρώνει 150 ευρώ για να συνευρεθεί με μια  27χρονη Βουλγάρα σερβιτόρα. Όταν έφτασε μαζί με τη νεαρή γυναίκα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, τη συνέλαβε και έδωσε το σήμα για να ξεκινήσει συντονισμένη επιχείρηση στο μπαρ. Εκεί κατασχέθηκαν 382 μάρκες που χρησιμοποιούσαν οι σερβιτόρες για να υπολογίζονται τα ποσοστά τους από τις «ροζ» υπηρεσίες και 355 ευρώ μεταξύ των οποίων ήταν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Άλλες τρεις γυναίκες, δυο Ελληνίδες ηλικίας 39 και 40 χρόνων και μια 40χρονη Βουλγάρα εκδίδονταν στο ειδικά διαμορφωμένο διαμέρισμα και συνελήφθησαν μαζί με τον ιδιοκτήτη, τον 33χρονο υπεύθυνο της επιχείρησης και μια 28χρονη Αλβανίδα οι οποίοι φέρονται ως «εγκέφαλοι» του κυκλώματος. Στην κατοικία του επιχειρηματία βρέθηκε και ένα ζευγάρι πλαστών πινακίδων αυτοκίνητου, ενώ στο μπαρ συνελήφθη και ένας 53χρονος που έδειξε πλαστή ταυτότητα στους αστυνομικούς.

Κλείσιμο
Σε βάρος των δυο Ελλήνων και της Αλβανίδας σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία και παράνομη λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος , ενώ η 28χρονη κατηγορείται ακόμη για παράνομη διαμονή στη χώρα, ενώ ο 60χρονος και ο 53χρονος κατηγορούνται για πλαστογραφία. Οι τέσσερις σερβιτόρες αντιμετωπίζουν κατηγορία για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων γυναικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης