ΑΔΕΔΥ: Πορεία και συγκέντρωση κατά της αξιολόγησης στο Δημόσιο

ΑΔΕΔΥ: Πορεία και συγκέντρωση κατά της αξιολόγησης στο Δημόσιο

Οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο πραγματοποίησαν προρεία από τον Άρειο Πάγο, όπου εκδικάζοταν η επαναπορόσληψη των καθαριστριών του ΥΠΟΙΚ προς το υπουργείο, στην οδό Καραγιώργη Σερβίας - Λίγο μετά τις 12.30 ολοκληρώθηκαν οι κινητοποιήσεις και άνοιξαν οι δρόμοι στο κέντρο

ΑΔΕΔΥ: Πορεία και συγκέντρωση κατά της αξιολόγησης στο Δημόσιο
Πορεία προς το κτήριο του ΥΠΟΙΚ στην Καραγεώργη Σερβίας πραγματοποίησαν νωρίτερα δημόσιοι υπάλληλοι, εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, εκπαιδευτικοί και εργαζόμενοι στα νοσοκομεία, αφού προηγουμένως είχαν συγκεντρωθεί στον Άρειο Πάγο, όπου διαδήλωναν οι καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών.

Η κινητοποίηση ολοκληρώθηκε γύρω στις 12:30 και όλοι οι δρόμοι στο κέντρο είναι ανοιχτοί. 

Κλείσιμο




Υπενθυμίζεται πως σήμερα ο Άρειος Πάγος επρόκειτο να αποφανθεί επί της προσφυγής του Δημοσίου κατά της απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου η οποία δικαίωνε τις καθαρίστριες. Ωστόσο, τελικά η εκδίκαση αναβλήθηκε για τις 24 Φεβρουαρίου του 2015.

Σε δηλώσεις της στο protothema.gr η Δήμητρα Μανώλη μια απο τις καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών ανέφερε πως ο αγώνας τους θα συνεχιστεί εώς ότου δικαιωθούν με την επιστροφή στην εργασία τους ενώ ευχαρίστησε και όλους όσους βρέθηκαν σημερα στον Άρειο Πάγο να συμπαρασταθούν στο πλευρό τους. 














Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης