Πάτρα: Νήπιο υπέστη ηλεκτροπληξία ενώ έπαιζε σε πλατεία

Πάτρα: Νήπιο υπέστη ηλεκτροπληξία ενώ έπαιζε σε πλατεία

Έπαιζε το βράδυ της Κυριακής μαζί με το αδελφάκι του - Ακούμπησε σημείο κολώνας ηλεκτροφωτισμού, από όπου έλειπε προστατευτικό καπάκι

Πάτρα: Νήπιο υπέστη ηλεκτροπληξία ενώ έπαιζε σε πλατεία
Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας ένα κοριτσάκι ηλικίας 3,5 ετών, το οποίο υπέστη ηλεκτροπληξία στην πλατεία Αγίας Σοφίας, στην Πάτρα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το κοριτσάκι την στιγμή που έπαιζε το βράδυ της Κυριακής μαζί με το αδελφάκι του στην πλατεία, ακούμπησε, για άγνωστο ακόμη λόγο, σημείο κολώνας ηλεκτροφωτισμού, από όπου, για αδιευκρίνιστους ακόμη λόγους, έλειπε προστατευτικό καπάκι.

Το κοριτσάκι έχασε τις αισθήσεις και διακομίστηκε αμέσως στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο, όπου οι γιατροί του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες. Στην συνέχεια εισήχθη στην παιδιατρική κλινική, όπου νοσηλεύεται. Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα για το περιστατικό.

Κλείσιμο
Να σημειωθεί πως, σύμφωνα με το thebest.gr
, ο πατέρας του παιδιού, Β.Α., που ήταν μαζί με το παιδί στην πλατεία, τόνισε ότι λίγο έλειψε να χάσει το παιδί του, ενώ προχωρά στην υποβολή μήνυσης κατά παντός υπευθύνου. Ο ίδιος αναφέρει ότι το παιδί γλίτωσε τα χειρότερα λόγω του ότι φορούσε πλαστικά παπούτσια...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης