Νέο περιστατικό με καταδίωξη δουλεμπορικού στην Ψέριμο

Νέο περιστατικό με καταδίωξη δουλεμπορικού στην Ψέριμο

Πλωτό του Λιμενικού εντόπισε ταχύπλοο με αλλοδαπό διακινητή, που είχε αποβιβάσει σε παραλία του νησιού έντεκα παράτυπους μετανάστες

Νέο περιστατικό με καταδίωξη δουλεμπορικού στην Ψέριμο
Νέο περιστατικό μέσα σε λίγες ώρες  με καταδίωξη δουλεμπορικού και ρίψη προειδοποιητικών βολών σημειώθηκε ανοιχτά της Ψερίμου. Λίγο νωρίτερα είχε σημειωθεί αντίστοιχο επεισόδιο με τρεις τραυματίες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από  το υπουργείο Ναυτιλίας, πλωτό του Λιμενικού που περιπολούσε στην περιοχή εντόπισε ταχύπλοο με αλλοδαπό διακινητή, ο οποίος νωρίτερα είχε αποβιβάσει σε παραλία του νησιού έντεκα παράτυπους μετανάστες.

Ακολούθησε καταδίωξη του δουλεμπορικού, το οποίο παρά τα προειδοποιητικά σήματα δεν σταμάτησε, αντίθετα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, επιχείρησε  επανειλημμένα να εμβολίσει το πλωτό σκάφος του Λιμενικού.

Κλείσιμο
Ωστόσο οι άνδρες που επέβαιναν σε αυτό έριξαν προειδοποιητικές βολές, αλλά και στοχευμένες στην εξωλέμβια μηχανή του σκάφους. Οι βολές στη μηχανή είχαν ως αποτέλεσμα την ακινητοποίηση του σκάφους και τη σύλληψη του Τούρκου χειριστή του ταχυπλόου να σταματήσει και να συλληφθεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης