Στο 1 εκατ. ευρώ οι οφειλές στους εργαζομένους της ΕΑΣ Ροδόπης

Στο 1 εκατ. ευρώ οι οφειλές στους εργαζομένους της ΕΑΣ Ροδόπης

Όσες προσπάθειες κι αν έγιναν από την πλευρά των διοικήσεων δεν έφερναν αποτέλεσμα αφού τα συσσωρευμένα χρέη ήταν τροχοπέδη στην εξυγίανση της επιχείρησης

Στο 1 εκατ. ευρώ οι οφειλές στους εργαζομένους της ΕΑΣ Ροδόπης
Το τέλος ενός προαναγγελθέντος θανάτου επήλθε για την συνεταιριστική οργάνωση των αγροτών που άλλοτε ήταν η πρώτη οικονομική μονάδα και καμάρι των αγροτών που έβλεπαν να διασφαλίζεται το εισόδημα τους με τον καλύτερο τρόπο. Δυστυχώς παρά την αμέριστη υποστήριξη των κυβερνήσεων που απλόχερα στήριζαν το συνεταιριστικό κίνημα, παρά τις γενναίες επιδοτήσεις πολλών δισεκατομμυρίων δραχμών τα φαινόμενα της κακοδιαχείρισης έφεραν το σημερινό αποτέλεσμα.

Όσες προσπάθειες κι αν έγιναν από την πλευρά των διοικήσεων δεν έφερναν αποτέλεσμα αφού τα συσσωρευμένα χρέη ήταν τροχοπέδη στην εξυγίανση της επιχείρησης. Τα χρέη προς τις τράπεζες προκάλεσαν την κατάσχεση πολλών αστικών ακινήτων, οι στρόφιγγες των τραπεζών έκλεισαν ενώ οι οφειλές προς τα ασφαλιστικά ταμεία και την εφορία προκάλεσαν την δίωξη των υπαλλήλων που  παραπέμφθηκαν στα δικαστήρια για τις ποινικές συνέπειες. Το αποτέλεσμα αυτό δημιούργησε μια τραγική κατάσταση αφού δεν ήταν πλέον δυνατή η λειτουργία  των επιχειρήσεων της ΕΑΣ.



Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα εδώ 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης