Συλλήψεις διακινητών χασίς σε Κρήτη, Ημαθία, Ξάνθη και Κομοτηνή

Συλλήψεις διακινητών χασίς σε Κρήτη, Ημαθία, Ξάνθη και Κομοτηνή

Οι πληροφορίες για ένα νεαρό Αλβανό που διακινούσε ακατέργαστη κάνναβη σε διάφορες περιοχές του Λασιθίου, οδήγησαν τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι ενός 23χρονου στον Άγιο Νικόλαο, όπου βρέθηκαν 66 γραμμάρια κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά

Συλλήψεις διακινητών χασίς σε Κρήτη, Ημαθία, Ξάνθη και Κομοτηνή
Στην κατοχή του νεαρού αλλοδαπού κατασχέθηκαν και 900 ευρώ ως προερχόμενα από την πώληση ναρκωτικών κι έτσι συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου, ενώ για το κινητό του ζητήθηκε άρση τηλεφωνικού απορρήτου ώστε να εντοπιστούν οι προμηθευτές του.

*** Αρκετά μεγάλη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 346 γραμμαρίων, είχε συλλέξει ένας 42χρονος από τα δυο χασισόδεντρα ύψους ενάμισι μέτρου που βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας αποξηραμένα και κρυμμένα στην αυλή του σπιτιού του σε χωριό της Ημαθίας.

Ο καλλιεργητής συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Κλείσιμο
*** Στην θέα των αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. που του έκαναν σήμα να σταματήσει το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε στο 2ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ξάνθης– Κομοτηνής, ο 52χρονος οδηγός πέταξε από το παράθυρο στο οδόστρωμα την μία από τις δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 27,6 γραμμαρίων που μετέφερε.

Όμως, οι αστυνομικοί είδαν την κίνησή του, τον συνέλαβαν και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης