Ημαθία: Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι για κατοχή ηρωίνης και χασίς

Ημαθία: Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι για κατοχή ηρωίνης και χασίς

Οι τρεις ανήλικοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών

Ημαθία: Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι για κατοχή ηρωίνης και χασίς
Η μικρή ηλικία των τριών επιβατών ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου το οποίο κινούνταν στους δρόμους ενός χωριού της Ημαθίας, αλλά σταμάτησε απότομα στη θέα τους, έκανε τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Αλεξάνδρειας να υποψιαστούν ότι έκρυβαν κάτι ύποπτο.

Όταν έκαναν έρευνα στον 17χρονο οδηγό και τους δυο 15χρονους που τον συνόδευαν, βρήκαν πάνω τους μία συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης και άλλες δυο με συνολικά 12,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Οι τρεις ανήλικοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών, ενώ αναζητούνται οι γονείς των 15χρονων που αντιμετωπίζουν την κατηγορία της πλημμελούς εποπτείας τους.

*** Δυο άνδρες και μια γυναίκα, όλοι Έλληνες, συνελήφθησαν στη Χαλκίδα από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. όταν υποβλήθηκαν σε σωματική έρευνα και πάνω τους βρέθηκαν ποσότητες ηρωίνης.

Συγκεκριμένα, οι δυο άνδρες ηλικίας 49 και 47 χρόνων κατείχαν από κοινού μία συσκευασία με δυο γραμμάρια ηρωίνης και η 39χρονη ηρωίνη σε μορφή βράχου βάρους ενός γραμμαρίου. Και οι τρεις οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας για κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης