Θρήνος στην Κρήτη για τους δύο νεκρούς της ασφάλτου

Θρήνος στην Κρήτη για τους δύο νεκρούς της ασφάλτου

-Νεκρός 48χρονος στα Χανιά -Νεκρή 19χρονη στο Ρέθυμνο -Στην εντατική 22χρονη στα Χανιά

Θρήνος στην Κρήτη για τους δύο νεκρούς της ασφάλτου
Νύχτα τρόμου στην άσφαλτο ήταν η χθεσινή για ολόκληρη την Κρήτη αφού μετρά δύο θανάτους σε τρία τροχαία που σημειώθηκαν κατά την διάρκεια της νύχτας ενώ μάχη με την ζωή δίνει μια 22χρονη.

Μέσα σε λίγη ώρα σημειώθηκαν τρία πολύ σοβαρά τροχαία στους δρόμους της Κρήτης τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 48χρονου από τα Χανιά, τον θάνατο μιας 19χρονης από το Ρέθυμνο και τον σοβαρό τραυματισμό μιας 22χρονης πάλι από τα Χανιά. 

Θάνατος 48χρονου στην περιοχή του Αγροκηπίου Χανιών

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 48χρονος άνδρας στις 3:00 τα ξημερώματα σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην περιοχή Αγροκηπίου στο ΜΑΙΧ στα Χανιά. Το δυστύχημα έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τις οποίες διερευνά η τροχαία.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών μέσων, ο άτυχος άνδρας έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του και προσέκρουσε σε σταθερό αντικείμενο με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Αμέσως στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο Νοσοκομείο Χανίων όπου εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Στην εντατική 22χρονη του τροχαίου στους Αγίους Αποστόλους Χανίων

Μάχη με την ζωή της δίνει η 22χρονη που τραυματίστηκε σοβαρά μετά από την σφοδρή σύγκρουση που είχε το αυτοκίνητο της με λεωφορείο στις 5:15 τα ξημερώματα στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο που οδηγούσε, κάτω από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, συγκρούστηκε με λεωφορείο με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί μέσα στις λαμαρίνες. 

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική προκειμένου να απεγκλωβίσει την άτυχη κοπέλα και να την μεταφέρει εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Νεκρή 19χρονη σε λεωφόρο του Ρεθύμνου

Δεν σταματάει όμως εδώ η λίστα με το αίμα της άσφαλτου στην Κρήτη καθώς στις 6.20 το πρωί συνέβη νέο περιστατικό στο Ρέθυμνο. Μια ώρα αργότερα από το τελευταίο τροχαίο σημειώθηκε νέο με αποτέλεσμα τον θάνατο μιας 19χρονης και τον τραυματισμό ενός άνδρα.

Το άτυχο κορίτσι επέβαινε σε μηχανή που οδηγούσε νεαρός φίλος της στη λεωφόρο Σταμαθιουδάκη. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του και προσέκρουσε στο πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα να ανατραπούν.

Η άτυχη κοπέλα τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου και κατέληξε ενώ ο 34χρονος οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Χανίων. Η τροχαία Ρεθύμνου διερευνά τις συνθήκες που σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης