Καιρός: Ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα σε όλη τη χώρα σήμερα

Καιρός: Ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα σε όλη τη χώρα σήμερα

Η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι και τους 32 βαθμούς Κελσίου

Καιρός: Ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα σε όλη τη χώρα σήμερα
Αίθριος αναμένεται ο καιρός σήμερα, Κυριακή, σε ολόκληρη η χώρα. Τα βασικά καιρικά χαρακτηριστικά θα είναι ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις οι οποίες θα είναι περισσότερες στη Βόρεια Ελλάδα. Τις θερμές ώρες της ημέρας αναμένεται να σημειωθούν τοπικές βροχές στα ορεινά της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Το πρωί η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 28 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 31 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 18 έως 31 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 17 έως 32 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 19 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς και κατά τόπους στα νότια τμήματα δυτικοί βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Κλείσιμο
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αναμένεται  στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες, αναμένεται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης