Στυλίδα: Οικιακή βοηθός έκλεψε δυο ηλικιωμένες αδελφές

Στυλίδα: Οικιακή βοηθός έκλεψε δυο ηλικιωμένες αδελφές

Μόνο που διάλεξε λάθος... στιγμή για να το κάνει και την πήραν είδηση

Στυλίδα: Οικιακή βοηθός έκλεψε δυο ηλικιωμένες αδελφές
Προσελήφθη από δυο ηλικιωμένες αδελφές για να τις φροντίζει επειδή δεν είχαν δυνατότητα να αυτοεξυπηρετούνται, αλλά η πονηρή οικιακή βοηθός είχε στο μυαλό της πώς να «ξαφρίσει» τις οικονομίες τους! Μόνο που διάλεξε λάθος... στιγμή για να το κάνει και την πήραν είδηση.

Η 90χρονη ιδιοκτήτρια του σπιτιού χρειάστηκε δυο φορές μέσα στην ίδια ημέρα να πάρει χρήματα από το κομπόδεμα που διατηρούσε μαζί με την επίσης ηλικιωμένη αδελφή της στο σπίτι τους στην περιοχή του Αχινού στην Στυλίδα. Έκπληκτη διαπίστωσε ότι στο μεσοδιάστημα είχαν κάνει «φτερά» 1.890 ευρώ! Αμέσως ειδοποίησε το αστυνομικό τμήμα τη περιοχής, όπου κατήγγειλε ότι η μόνη που είχε πρόσβαση στα χρήματα ήταν η 36χρονη οικιακή βοηθός της.

Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν την υπόθεση, πήραν κατάθεση από την υπ' αριθμόν ένα και... μοναδική ύποπτη, η οποία αρνήθηκε ότι είχε κλέψει τα χρήματα, που έτσι κι αλλιώς δεν βρέθηκαν στην κατοχή της. Ωστόσο, τα στοιχεία σε βάρος της θεωρήθηκαν συντριπτικά κι έτσι συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης