Σαντορίνη: Εβαζε «χέρι» στις τσέπες πελατών γυμναστηρίου

Σαντορίνη: Εβαζε «χέρι» στις τσέπες πελατών γυμναστηρίου

Μάλιστα, φαίνεται πως είχε αδυναμία στα... αρώματα, καθώς στο σπίτι του βρέθηκαν μπουκάλια αξίας 172 ευρώ 

Σαντορίνη: Εβαζε «χέρι» στις τσέπες πελατών γυμναστηρίου
Τακτικός θαμώνας σε ένα γυμναστήριο της Σαντορίνης ήταν ένας νεαρός Έλληνας, όχι όμως για να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση αλλά αυτή της... τσέπης του! Την ώρα που τα αποδυτήρια ήταν άδεια, εκείνος έκανε επιδρομή στις τσέπες και τις τσάντες όσων αθλούνταν!

Από την 1η Σεπτεμβρίου ως το βράδυ της Τετάρτης που οι αστυνομικοί του τμήματος Θήρας του φόρεσαν χειροπέδες, ο 22χρονος «μακρυχέρης» είχε κλέψει τα χρήματα τουλάχιστον τεσσάρων πελατών, συνολικά 565 ευρώ! Μάλιστα, φαίνεται πως είχε αδυναμία στα... αρώματα, καθώς στο σπίτι του βρέθηκαν μπουκάλια αξίας 172 ευρώ που ομολόγησε ότι είχε κλέψει από ένα εμπορικό κατάστημα και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη. Ο νεαρός οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου κατηγορούμενος για κλοπές. 

*** Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών υποβλήθηκε η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος ενός 35χρονου Έλληνα, που ταυτοποιήθηκε ως δράστης της διάρρηξης στο Ι.Χ. αυτοκίνητο μιας 33χρονης πριν από μια εβδομάδα. Ο δράστης είχε παραβιάσει το όχημα και είχε κλέψει από μέσα 250 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης