Κρήτη: Δέχθηκε δυο σφαίρες από τον σύζυγό της αλλά σώθηκε!

Κρήτη: Δέχθηκε δυο σφαίρες από τον σύζυγό της αλλά σώθηκε!

Ο 65χρονος επίδοξος συζυγοκτόνος συνελήφθη στο συνεργείο αυτοκινήτων που διατηρεί

Κρήτη: Δέχθηκε δυο σφαίρες από τον σύζυγό της αλλά σώθηκε!
Όχι άγιο, αλλά ολόκληρο το... συναξάρι φαίνεται πως είχε στο πλευρό της η 53χρονη γυναίκα που πυροβολήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της ενώ κοιμόταν στο σπίτι της στην περιοχή του Γαζίου στο Ηράκλειο! Ο 65χρονος την πυροβόλησε δυο φορές και όχι μια, όπως φάνηκε αρχικά!

Όταν η τραυματισμένη γυναίκα μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι μία σφαίρα είχε καρφωθεί στην ωμοπλάτη της. Ωστόσο, το τραύμα ήταν επιφανειακό και, αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ετοιμάστηκε να επιστρέψει στο σπίτι της. Όμως, πονούσε ο λαιμός της σε ένα σημείο πίσω από το αυτί και ζήτησε από τους γιατρούς να ελέγξουν τι είχε.

Εκείνοι έμειναν με ανοιχτό το στόμα, όταν διαπίστωσαν ότι μια δεύτερη σφαίρα ήταν σφηνωμένη στο σημείο που τους υπέδειξε, χωρίς όμως να έχει πειράξει ζωτικά όργανα! Αμέσως κλήθηκε ιατροδικαστής που εξέτασε και αυτός το τραύμα και η 53χρονη εισήχθη στο χειρουργείο για να αφαιρεθεί το παρά λίγο μοιραίο βλήμα. 

Κλείσιμο
Ο 65χρονος επίδοξος συζυγοκτόνος συνελήφθη στο συνεργείο αυτοκινήτων που διατηρεί και, αν και αρνήθηκε ότι πυροβόλησε τη γυναίκα του με την οποία είχε χωρίσει πριν από ένα μήνα, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας καθώς υπήρξε καταλυτική η μαρτυρία της οικιακής βοηθού της 53χρονης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης