Γέμισε η πλατεία Συντάγματος για τον Παύλο Φύσσα

Γέμισε η πλατεία Συντάγματος για τον Παύλο Φύσσα

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στη συναυλία μνήμης - Πρώτα ανέβηκαν στη σκηνή συγκροτήματα από τη hip-hop σκηνή

Γέμισε η πλατεία Συντάγματος για τον Παύλο Φύσσα
Γεμισε το βράδυ της Παρασκευής η πλατεία Συντάγματος στη συναυλία μνήμης για τον Παύλο Φύσσα, ένα χρόνο και μια ημέρα μετά τη δολοφονία του.

Η συναυλία ξεκίνησε με συγκροτήματα από τη hip-hop σκηνή, εξέχον μέλος της οποίας ήταν ως KillahP ο Παύλος Φύσσας, ενώ ένωσαν τις φωνές του περισσότεροι από 30 καλλιτέχνες από όλα τα μουσικά ρεύματα.

Κλείσιμο






Παρόντες στη συναυλία ήταν οι γονείς του δολοφονημένου καλλιτέχνη, οι οποίοι την Πέμπτη συγκλόνισαν για άλλη μια φορά με τον αποχαιρετισμό προς το παιδί τους στα αποκαλυπτήρια του μνημείου στην Παναγή Τσαλδάρη.







Στην πλατεία Συντάγματος λίγο μετά τις 17:30 βρίσκονταν περίπου 300 άτομα αριθμός που αυξανόταν, καθώς περνούσε η ώρα, ενώ μέχρι και τα μεσάνυχτα ήταν συγκεντρωμένοι πάνω από 3.000 πολίτες.



Μεταξύ άλλων, στη σκηνή που στήθηκε στην πλατεία Συντάγματος, ανέβηκαν οι: Δ.Πουλικάκος, Γ.Γιοκαρίνης, Σπ.Γραμμένος, Ν.Ζιώγαλας, Λαθρεπιβάτες, Γ.Χαρούλης, Κακό Συναπάντημα, Σπυριδούλα, Μπ.Στόκας, Υπόγεια Ρεύματα, magic de spell κ.α.

Σημειώνεται ότι από τις 4 το μεσημέρι είχε κλείσει ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα, με εντολή της αστυνομίας, ως προληπτικό μέτρο για την αποφυγή ανεξέλεγκτων καταστάσεων.







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης