Αυτός είναι ο άτυχος Βρετανός που σκοτώθηκε στη Σαντορίνη δύο μέρες μετά τον γάμο του

Αυτός είναι ο άτυχος Βρετανός που σκοτώθηκε στη Σαντορίνη δύο μέρες μετά τον γάμο του

Τραγική φιγούρα η σύζυγός του -Διατηρούσαν κτηματομεσιτική εταιρία στο Λονδίνο - Συγκλονισμένη η οικογένεια του 

Αυτός είναι ο άτυχος Βρετανός που σκοτώθηκε στη Σαντορίνη δύο μέρες μετά τον γάμο του
Τραγικό τέλος επεφύλασσε η μοίρα στον 39χρονο Βρετανό ο οποίος σκοτώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, ενώ έκανε τζετ σκι στο Καμάρι της Σαντορίνης.



Κλείσιμο
Ο άτυχος Jeremy Hope βρισκόταν στο όμορφο νησί των Κυκλάδων προκειμένου να περάσει το μήνα του μέλιτος με την σύζυγό του Sara.



Η μοίρα όμως του επεφύλασσε ένα τραγικό παιχνίδι καθώς δύο μέρες μετά τον γάμο τους με την αγαπημένη του έφυγε από την ζωή.



 
Συγκλονισμένη είναι η οικογένεια του 39χρονου άνδρα καθώς αρνείται να πιστέψει το άσχημο παιχνίδι της μοίρας.



Τραγική φιγούρα η Sara σύζυγος του Jeremy η οποία μέχρι πριν από λίγες μέρες πραγματοποιούσε κοινά όνειρα με τον σύντροφό της. 




Ο 39χρονός άνδρας που διατηρούσε μαζί με την σύζυγό του κτηματομεσιτικό γραφείο στο Λονδίνο ήρθε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Σαντορίνη όπου παντρεύτηκε. 



Δύο μέρες μετά το ευτυχές γεγονός ο Jeremy Hope παρέα με τον φίλο του Pete Hudson πήγαν στην παραλία να ψυχαγωγηθούν νοικιάζοντας δύο τζετ-σκι. Η συνέχεια τραγική. Τα δύο θαλάσσια οχήματα συγκρούστηκαν με συνέπεια ο 39χρονος να σκοτωθεί.



Σε φωτογραφίες από το Facebook, ο 39χρονος Jeremy Hope φαίνεται χαρούμενος, αγκαλιά με την αγαπημένη του και ένα μεγάλο χαμόγελο που δεν μαρτυρούσε τίποτα από την τραγική συνέχεια.

Το ζευγάρι φαίνεται από τις φωτογραφίες πως ήταν λάτρεις της θάλασσας. Για αυτό επέλεξαν και το όμορφο νησί του Αιγαίου για τον γάμο τους.

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης για τον θάνατο του Jeremy Hope

Όπως είναι φυσικό ο τραγικός θάνατος του Βρετανού τουρίστα αποτελεί βασικό θέμα των μέσων ενημέρωσης του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το BBC γράφει «Ατύχημα με τζετ σκι στη Σαντορίνη αφήνει νεκρό έναν Βρετανό». Η The Telegraph στα κορυφαία θέματά της φιλοξενεί και το άρθρο με τίτλο «Φωτογραφία: Ο Βρετανός που σκοτώθηκε σε ατύχημα με τζετ σκι κατά τη διάρκεια του μήνα μέλιτος».

Στο εκτενές της άρθρο η DailyMail, πέρα από φωτογραφίες του άτυχου τουρίστα, έχει αρκετές του νησιού, μέχρι και χάρτη της Ελλάδας που δείχνει τη Σαντορίνη.

Τέλος και οι The Times του Λονδίνου δημοσιεύουν φωτογραφίες του 39χρονου Jeremy Hope.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης