Εκλεβε ακόμη και… κολώνες ο «κυνηγός» μετάλλων!

Εκλεβε ακόμη και… κολώνες ο «κυνηγός» μετάλλων!

Ενας τσιγγάνος προσπαθούσε να ξηλώσει μια ολόκληρη μεταλλική κολώνα από κτίριο με σκοπό να την πουλήσει για… παλιοσίδερα

Εκλεβε ακόμη και… κολώνες ο «κυνηγός» μετάλλων!
Ετριβαν τα μάτια τους οι γείτονες ενός αλλοδαπού που έλειπε από το σπίτι του στην Πάτρα, όταν είδαν μέρα- μεσημέρι έναν τσιγγάνο να προσπαθεί να ξηλώσει μια ολόκληρη μεταλλική κολώνα από το κτίριο με σκοπό να την πουλήσει για… παλιοσίδερα!

Οι αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης που ειδοποιήθηκαν, έπιασαν στα πράσα τον 33χρονο «κυνηγό» μετάλλων που δεν είχε καταλάβει ότι τον είχαν αντιληφθεί και συνέχιζε σαν… κύριος! Στην Ασφάλεια όπου προσήχθη, αποκαλύφθηκε ότι και πριν από δύο μήνες είχε κλέψει μεταλλικά αντικείμενα αξίας 1.000 ευρώ από ένα άλλο σπίτι. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Πατρών όπου οδηγήθηκε, του άσκησε δίωξη για απόπειρα κλοπής και κλοπή, ενώ ερευνάται αν έχει λεηλατήσει και άλλα σπίτια.

*** Με την κατηγορία της κλοπής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας και ένας άλλος θρασύς διαρρήκτης. Πρόκειται για έναν 25χρονο που μπήκε μέρα- μεσημέρι στο σπίτι ενός 59χρονου, άρπαξε ένα tablet και ένα κινητό και το έβαλε στα πόδια. Συνελήφθη, όμως, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας και η Ασφάλεια Χαλκίδας διενεργεί προανάκριση για να διαπιστώσει αν εμπλέκεται και σε άλλες κλοπές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης