Αρπαζε χρήματα από το ίδιο κατάστημα

Αρπαζε χρήματα από το ίδιο κατάστημα

O 33χρονος δράστης παρακολουθούσε μαγαζιά και χτυπούσε όταν βεβαιωνόταν ότι μέσα βρισκόταν μόνο η ιδιοκτήτρια

Αρπαζε χρήματα από το ίδιο κατάστημα
Εβγαζε «μεροκάματο» εντοπίζοντας καταστήματα που μέσα βρισκόταν μόνο η ιδιοκτήτρια. Τα παρακολουθούσε καραδοκώντας τη στιγμή που θα απομακρύνονταν από το ταμείο και τότε έκανε… εφόρμηση και άρπαζε το περιεχόμενό τους!

Με τη μέθοδο αυτή, ο 33χρονος δράστης είχε «χτυπήσει» δυο φορές μέσα σε τρεις ημέρες –στις 16 και 19 Ιουλίου- το ίδιο κατάστημα στην Παραλία Παντελεήμονα Πιερίας και είχε αρπάξει συνολικά 440 ευρώ! Άλλα 100 ευρώ είχε κλέψει με την ίδια μέθοδο από το κατάστημα εμπορίας τροφίμων μιας άλλης γυναίκας, στις 29 Αυγούστου.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Λιτοχώρου εξιχνίασαν τις τρεις περιπτώσεις κλοπών, αλλά ερευνούν αν ο 33χρονος «χτύπησε» και άλλα καταστήματα. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

Κλείσιμο
*** Ενάμισι χρόνος πέρασε από την κλοπή που είχε γίνει στο εμπορικό κατάστημα ενός 35χρονου σε περιοχή της Άμφισσας, αλλά δεν έμεινε ανεξιχνίαστη. Από την έρευνα της τοπικής Ασφαλείας, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 30χρονου τσιγγάνου που είχε κλέψει 100 ευρώ από το συρτάρι της ταμειακής μηχανής και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης