Δυο 8χρονοι σκότωσαν ένα γατάκι και τραυμάτισαν άλλο ένα!

Δυο 8χρονοι σκότωσαν ένα γατάκι και τραυμάτισαν άλλο ένα!

Με πρωτοφανή αγριότητα τα δύο παιδιά θανάτωσαν το ανυπεράσπιστο γατάκι και τραυμάτισαν το άλλο

Δυο 8χρονοι σκότωσαν ένα γατάκι και τραυμάτισαν άλλο ένα!
Δεν χωράει ανθρώπινος νους την πρωτοφανή αγριότητα με την οποία δυο παιδάκια ηλικίας μόλις 8 χρόνων θανάτωσαν με αλλεπάλληλα χτυπήματα ένα ανυπεράσπιστο γατάκι και αποπειράθηκαν να κάνουν το ίδιο με άλλο ένα! Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Χίο και μάλιστα ο ένας από τους ανήλικους δράστες είχε παραλάβει τα άτυχα ζώα από pet shop λίγο νωρίτερα!

Οι ένοικοι μιας πολυκατοικίας στην περιοχή Ατσική αναστατώθηκαν μέρα- μεσημέρι την περασμένη Δευτέρα ακούγοντας τα ουρλιαχτά πόνου των δυο γατιών και βγήκαν αμέσως από τα διαμερίσματά τους. Το μόνο που πρόλαβαν να δουν, ήταν ένα αγοράκι με κίτρινη μπλούζα και γκρι παντελόνι που χτυπούσε τα γατάκια και, μόλις τους είδε, έφυγε τρέχοντας. Το ένα γατί ήταν ήδη νεκρό πλημμυρισμένο στο αίμα, ενώ το δεύτερο είχε κρυφτεί τρομαγμένο στο κλιμακοστάσιο με ματωμένο το πρόσωπο του και μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο ο οποίος το περιποιήθηκε.

Κατά την έρευνα που ξεκίνησαν οι αστυνομικοί μετά την καταγγελία εκπροσώπου φιλοζωικού σωματείου, διαπιστώθηκε ότι τα γατάκια είχαν παραδοθεί από τον υπάλληλο του pet shop σε μια κούτα σε ένα 8χρονο αγόρι με τα ίδια ρούχα, το οποίο συνοδευόταν από έναν συνομήλικο φίλο του. Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης παρέδωσε στους αστυνομικούς βίντεο από την κάμερα ασφαλείας που είχε καταγράψει τα δυο παιδιά. Βάσει αυτού εντοπίστηκαν οι δυο 8χρονοι, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας ζώων συντροφιάς, ενώ και οι γονείς τους θα κατηγορηθούν για την πλημμελή εποπτεία τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης