Φωτογραφίες: Το φουσκωτό του εφοπλιστή Προκοπίου έπεσε στα βράχια

Φωτογραφίες: Το φουσκωτό του εφοπλιστή Προκοπίου έπεσε στα βράχια

Ο χειριστής του σκάφους πρόλαβε και έπεσε στο νερό πριν την σύγκρουση χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί

Φωτογραφίες: Το φουσκωτό του εφοπλιστή Προκοπίου έπεσε στα βράχια
Ένα ατύχημα που συνέβη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ανοιχτά της παραλίας του Ορνού στη Μύκονο το βράδυ της Τρίτης εξετάζουν οι λιμενικές αρχές του νησιού.

Το τέντερ από το υπερπολυτελές σκάφος 228 ποδιών ενός εκ των πιο ισχυρών ανδρών της ελληνικής ναυτιλίας, του εφοπλιστή κ. Γιώργου Προκοπίου, το εντυπωσιακό «Nomad» προσέκρουσε πάνω στα βράχια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο χειριστής του φουσκωτού σκάφους πρόλαβε και έπεσε στο νερό πριν την σύγκρουση χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του ατυχήματος.

Κλείσιμο


Η 70 μέτρων θαλαμηγός σχεδιάστηκε από την εταιρεία «Oceanfast in Freemantle» που εδρεύει στην Αυστραλία, κατασκευάστηκε το 2003, καθελκύστηκε την ίδια χρόνια, ενώ το 2005 έγινε ολοκληρωτικό refit στο εσωτερικό της.



Το υπερπολυτελές yacht σχεδιάστηκε και φτιάχτηκε, για να παρέχει υψηλές υπηρεσίες στον απαιτητικό, όπως τον χαρακτηρίζουν οι φίλοι του, ιδιοκτήτη αλλά και στους καλεσμένους του. Το «Nomad» αποτελείται από τρία πατώματα και στο εσωτερικό του υπάρχουν συνολικά 6 καμπίνες, χωρητικότητας έως και δώδεκα ατόμων. Για τον πλοιοκτήτη υπάρχει μια άνετη και ευρύχωρη σουίτα περίπου 90 τετραγωνικών, ενώ διαθέτει επιπλέον εστιατόριο, μπαρ, θέατρο καθώς και έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο για μπαρμπεκιου, πισίνα με υδρομασάζ, γυμναστήριο, βιβλιοθήκη.



Ένα από τα χαρακτηριστικά αυτού του πανάκριβου yacht, είναι ο τρόπος με τον οποίο καλύπτεται η πισίνα στο κατάστρωμα του σκάφους, η όποια με το πάτημα ενός κουμπιού, μετατρέπεται σε διάδρομο προσγείωσης ελικοπτέρων.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης