Δεν οικειοποιηθήκαμε τα δάνεια που λάβαμε από το ΤΤ, λέει το ζεύγος Γριβέα

Δεν οικειοποιηθήκαμε τα δάνεια που λάβαμε από το ΤΤ, λέει το ζεύγος Γριβέα

Τη Δευτέρα η απολογία τους, θα παραμείνουν υπό κράτηση - Σύμφωνα με το δικηγόρο τους, οι δύο κατηγορούμενοι θα ισχυριστούν ότι τα δάνεια που έλαβαν από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο διατέθηκαν για τους σκοπούς που ελήφθησαν

Δεν οικειοποιηθήκαμε τα δάνεια που λάβαμε από το ΤΤ, λέει το ζεύγος Γριβέα
Τη Δευτέρα θα απολογηθεί το ζεύγος Γριβέα-Βάτσικα, εκ των βασικών κατηγορουμένων στην υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, το οποίο νωρίτερα οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή Γιώργου Ανδρεάδη.

Το ζευγάρι είχε συλληφθεί από τις βρετανικές αρχές για την υπόθεση του ΤΤ και είχε αφεθεί ελεύθερο με περιοριστικούς όρους, ενώ τον Ιούλιο είχε ξεκινήσει η δίκη για την έκδοσή του στην Ελλάδα. Ο Κυριάκος Γριβέας και η σύζυγός του, Αναστασία Βάτσικα παραδόθηκαν στις ελληνικές αρχές η Σκότλαντ Γιαρντ το απόγευμα της Τετάρτης.

Κλείσιμο




Μέσω του συνηγόρου τους Γιώργου Καψή ο Κυριάκος Γριβέας και η Αναστασία Βάτσικα έδωσαν το στίγμα της υπερασπιστικής γραμμής που θα ακολουθήσουν.

Όπως τόνισε ο κ. Καψής το ζεύγος θα αρνηθεί τις κατηγορίες και θα υποστηρίξει ότι τα δάνεια ύψους 17 εκατ. ευρώ που έλαβαν από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο διατέθηκαν για τους σκοπούς και δεν κατέληξαν σε προσωπικούς λογαριασμού του ζευγαριού.





Θα προσκομίσουν μάλιστα, σύμφωνα με το συνήγορό τους, και σχετικά αποδεικτικά στοιχεία και θα τονίσουν ότι είναι στη διάθεση της ελληνικής δικαιοσύνης δεδομένου ότι οι ίδιοι παραιτήθηκαν από τη δίκη τους στο Εφτειο στην Αγγλία προκειμένου να έρθουν άμεσα στην Ελλάδα για να καταθέσουν στον ανακριτή.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης