Λάρισα: Ένοπλος νεαρός διακινούσε κοκαΐνη και διατηρούσε «πελατολόγιο»

Λάρισα: Ένοπλος νεαρός διακινούσε κοκαΐνη και διατηρούσε «πελατολόγιο»

Εκτός από τα ναρκωτικά, βρέθηκε πάνω του ποσότητα ναρκωτικών, χρήματα και σύνεργα

Λάρισα: Ένοπλος νεαρός διακινούσε κοκαΐνη και διατηρούσε «πελατολόγιο»
Πλούσια κέρδη από την πώληση «σκληρών» και «μαλακών» ναρκωτικών είχε αποκομίσει ένας νεαρός που κυκλοφορούσε οπλισμένος στη Λάρισα, έχοντας μάλιστα μαζί του το… πελατολόγιό του που τώρα κάνουν «φύλλο και φτερό» οι αστυνομικοί!

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν πληροφορίες για τη δραστηριότητα του 20χρονου Έλληνα και είχαν θέσει υπό διακριτική επιτήρηση το σπίτι του. Μόλις τον είδαν να βγαίνει «φορτωμένος» με το εμπόρευμα που σκόπευε να διαθέσει σε χρήστες της πόλης, τον ακινητοποίησαν. Κατά τη σωματική έρευνα που του έκαναν, αλλά και στο σπίτι του, βρήκαν 19 συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 16,4 γραμμαρίων, αποξηραμένη κάνναβη βάρους 1,8 γραμμαρίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

Όταν συνελήφθη ο νεαρός διακινητής, είχε πάνω του ένα ξύλινο ρόπαλο μήκους 0,70 εκατοστών και ένα σουγιά με λάμα μήκους εννέα εκατοστών, ενώ στις τσέπες του βρέθηκαν δύο σελίδες με ιδιόχειρες σημειώσεις στις οποίες ανέγραφε τα ονόματα των αγοραστών και τα χρηματικά ποσά που εισέπραττε. 

Τα 2.970 ευρώ που είχε στο σπίτι του, κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από την πώληση κοκαΐνης και χασίς και ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας άσκησε στον 20χρονο δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης